Nii igav, et hakka või õppima ja CV-d saatma

Kirjutasin oma uuele taani sõbrale (TS). Ta vastas, aga jäi ma sain aru, et ta pole üldse kodus. Igaljuhul pole ta FB ja temaga rääkida ei saa, aga peaaegu leppisime kohtumise kokku. Ma olen nii põnevil. Kuigi S-i koeral on käpp haige, kuidas ma sellise lobakaga lähen…

Kirjutasin oma araablasest koolikaaslasele. Natuke vestlesime ja siis kadus tema ka ära.

Lars kirjutas eile, et täna läheb ta tütrega mingile kontsertile. (Ta ei viitsi minna, tahaks kodus olla, aga peab…) Seega ma täna teda ei poomita oma niisama vestlustega. :D Mis on natuke raske, sest ta on aeg-ajalt roheline FB-s ja mulle jääb see väga silma. Olen vahel otsinud TS-i, aga tema küll nii silma ei jää. Ma ei saa aru, mille alusel FB neid rohelisi mulle näitab…

Siis on veel neiu Piraat. Tema kirjutas mulle, kui olin Eestis. Vaatasin üle. Aga tema kirjutab inglise keeles. Miks? Mulle meeldiks taani keeles kirjutada. Ma mõtlen veel. Kui ma talle kirjutan, siis kirjutan ma ikkagi taani keeles.

Tema puhul jääb silma, et ta on nii aktiivne FB. Selline tunne jääb, et tal pole aega ja siis ei julgegi talle kirjutada, mida ma ikka teda tüütan. Samas on ta rääkinud, et tunneb end vahel üksikuna (nagu minagi)…

Vast elan tänase päeva üle ja homme vaatan olukorra üle.

Seega jah… Polegi vist midagi teha. Tuleb õppima asuda ja tööd otsima asuda.

***

Lars küsis või soovitas mul tööd otsida. Ma alguses lugesin välja, et see on soovitus, aga hiljem mõtlesin, et äkki oli see küsimus… Vahet pole. Igatahes… Kui tema juba soovitab mul tööd otsida, siis tuleks seda teha… :D Ta on mu iidol. ;)

***

Ma püüan end käsile võtta ja tegutsema hakata.

Kõik ei ole veel halb. Saan hakkama.

***

Tellisin oma uuele telefonile kaaned ära. Järgmine aasta saan vist kätte. Ma väga loodan, et need sobivad. Ma olen nii elevil. Kuidas ma küll tolle ajani vastu pean. Vend juba ütles, et ma võtaks uuel telefonil need kiled maha ja hakkaks seda kasutama (nagu mõistlik inimene). :D

Ma püüan selle uue kasutusele võtta, aga kilesid ma maha ei võta ja kaaned meisterdan ise. Nagu Kadri (“Kadri ja kasuema” sellise nimega kõlavast raamatust). Tema meisterdas endale kastidest uhke voodi, aga mina teen kaaned telefonile… :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>