Natuke kirjutan täna ka

Hakkasin raamatust “Rich dad, poor dad” märkmeid tegema. Olen peaaegu terve raamatu ümber kirjutanud. Natuke on veel teha, aga kell on palju. Ma ei tea, kuna ma jõuan selle info kõik läbi seedida.

***

Ma olen täitsa sassis juba. Kirjutasin Larsile. :D Natuke vist kurjalt kirjutasin, ma küll panin naerunäo ja naeratava näo, et näidata, et ma pole kuri… Vahet pole… Igatahes… Ma vist peaksin ta ära kustutama. See tundub lapsik, aga see on vist kõige parem lahendus.

Mis valesti, see uuesti. :D

***

Minnyl jälle südame valu. Jälle tegin valesti, jälle vale inimene… Ma kohe oskan. Olen endale mitu korda pähe koputanud, et mis küll minul viga on… Aga teglikult olen ma eriline. Ja ootan ja vajan seda teist erilist vedrikku. :D Ja hea ongi, et mitte sobivad kandidaadid eest ära kobivad… :D

Nüüd olen ühe mehe võrra jälle lähemal sellele õigele. Lars see pole. sõber ka pole… :D

Hoitkem pea püsti ja olgem ikka positiivsed. Eksole… :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>