Jowww, raffas…

Kuidagi üksikuna tunnen ennast. Õhtune ja talvine aeg, vast seetõttu.

Ma arvan, et vaikselt hakkan juba liikuma. Olen juba mõned asjad teinud oma pikast “vaja teha” nimekirjast. Vaikselt hakkab looma.

Tahaks midagi huvitavat. Ma täpselt ei tea mida, aga oleks vaja midagi, mis üles raputaks ja energiat annaks.

***

Emal on sõber külas ja nad vaatavad TV-d, ma ei tahaks neid segada, aga vett jooma minemiseks peaksin nende nina eest läbi kõndima või WC-sse. Seega olen oma argusest enda toas vangis. :D

***

RT kirjutas mulle. Küsis kuidas mul päev läks. Vastasin ja küsisin sama. Ta vastas. Tal ikka kiire nagu alati. Aga see oli temast väga armas, et ta leidis oma kiires päevas aega minule.

***

Keegi võiks veel kirjutada midagi. Hakkasin otsima uusi blogisid, mida lugeda. Leidsin ka kaks. Lugesin paar värskemat postitust ja sinna need jäid. Üks kirjutas, et töötu. Oi, milline meeldiv äratundmine. Aga ta tundus olevat veel üsna positiivne ja reibas, vastupidiselt minule. Ma hakkan juba ära vajuma.

Istun ka FB-s ja ootan, et äkki keegi märkab mind ja kirjutab mulle, aga ei tule sealt vist midagi.

***

Egas midagi. Tuleb vist oma asju sealt nimekirjast edasi teha.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>