Ma pean lugejate ees vabandama

Hakkasin aasta kokkuvõtet tegema. Lugesin kiiruga üle oma manuaalse päeviku ja blogipostitused (2016. aasta omad). Õnneks on neid palju vähem kui eelmisel aastal. Noh, aasta pole veel läbi, seega võib juhtuda, et ma avaldan pooliku töö. St unustan uuemad postitused lisada või nii. Aga ma usun, et sellel aastal tuleb ikka viisakas ja põhjalik kokkuvõte, sest ma olen sellega juba mitu päeva tegelenud ja alustasin juba varakult.

Igatahes… Lugesin oma postitusi ja tuleks mainida, et need on kole pikad ja venivad nagu tatt ning ma ei leidnud sealt midagi väga põnevat. Seega pean ma vabandama inimeste ees, kes on terve aasta pidanud pettuma. Kahjuks ei saa ma lubada, et asi põnevamaks läheb. Igatahes… Te ei kannatanud üksi, ma ka nüüd kannatasin ja sundisin end seda jama lugema. Kuigi ma kõike ei lugenud. Lugesin nii palju, et meenuks, millest ma kirjutasin, see põhiteema.

Ma mõtlesin, et püüan hakata kokkuvõtteid tegema. Noh, et järgmisel aastal oleks lihtsam. Loen ühe lõigu ja asi selge, millest kirjutasin. :D

***

Enesetunne oli päris sant vahepeal. Muidu olen terve, aga just see vaimne pool. Kuid täna tunnen end päris hästi. See on hea.

Vaikselt hakkan järjele saama. Või noh, mis järjele. Olen hakanud tegutsema. Teen päeva jooksul midagi, alati pole see kasulik, aga ma teen. :D Nt loen oma postitusi või päevikut. :D Asi seegi.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 kommentaari postitusele Ma pean lugejate ees vabandama

  1. äärelinna rohutirts kirjutab:

    Hee,sirvisin su eelnevaid postitusi—sul on ikka ku-ra-di-ma igav…!(muig)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>