Kus on Andres Arrak?

Mulle on ikka meeldinud Hr. Andres Arraku kirjutised, sest ta oskab arusaadavalt, lihtsalt, emotsionaalselt ja heade näidetega kirjutada.

Ma tean, et Arrak on väga käreda ütlemisega ja tema artikleid lugedes tahaks nutta ja karjuda, vabandada ja õigustada ennast. Aga mõtlen, mis ma mõtlen, kuid tegelikult on asi nii nagu ta räägib. Ta ütleb otse, konkreetselt ja ilma ilustamata. Ütleb nii nagu asi on. Poliitikud seda ei julge ega saa teha.

Mina jätsin ka lapsed tegemata ja vist jätangi nad tegemata. Mina ei looda pensionit saada. Tean, et mul pole selleks õigust, st riigil pole raha selleks… Mina võtsin tasuta hariduse ja kolisin Eestist ära. Ehk siis… ma olen peaaegu see Arraku kirjeldatud Eesti keskmine. :D Ainult, et tarbimisega erinen. Ma ei tarbi eriti. Natuke tarbisin ette, aga võtsin vanematelt null intressiga tagastamatut laenu (mida ma püüan tagastada omast heast tahtest).

Viimane asi, mida ma temast mäletan on see, et ta oli üks uue panga asutajatest. Pärast seda või sellega seoses kerkis üles tohutu skandaal. Püüdis ka riigikokku kandideerida. Nüüd on ta täitsa kadunud.

Minu teooria on see, et ta ei osanud arvatagi, et Eesti nii korrupeerunud on ja et Eestit juhivad tegelikud suured Rootsi pangad. Ehk siis, Eesti riik on Rootsi pankadele maha müüdud, panditud.

LHV on Sweedbank’i käpiknukk.

Minu väike teooria. :D

***

Miks nüüd järsku Arrak? Kas mu süda on ka temale tuksunud? ;) Tegelikult on ta minu jaoks nagu majadus-iidol. Ma ei ütleks, et ma teda armastan, aga tohutu austus on mul tema vastu küll. (Lisaks veel Kalle Ahi, Marko Saag, Margus Tinits, Ulvi Slog, Priit Tannik, Lehte ja Jaan Alver… Hetkel rohkem ei meenu, aga küll ma tulevikus siis täiendan seda nimekirja.)

Ma mõtlesin, et mida Arrak arvab sellest, et Trumbist sai/saab USA president. Seega hakkasin ma tema blogi otsima, aga ei leidnud. Üldse on ta kuidagi kadunud.

***

Leidsin nii paljukest temast:

http://www.ohtuleht.ee/605341/tv3-arrak-tasuta-korgharidus-on-paljude-noorte-elu-ara-rikkunud

http://majandus24.postimees.ee/428026/andres-arrak-turumajandus-ja-isiklikud-finantsid?_ga=1.24925054.551389846.1479669461

http://arvamus.postimees.ee/310653/andres-arrak-pillerkaar-nouab-kompensatsiooni

http://www.rate.ee/blog/1453581/andres-arrak-majanduskasv-rampsu-arvel-soovitan-lugeda

 

Rubriigid: Määratlemata, Minny majandusnurk. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>