Natuke veel kobisen

Väikestest asjadest saavad suured asjad.

Nt. ma jooksin eelmisel aastal 99 korda, seega 99×9,4 km = 930,6 km. Kujutate ette, terve aastaga nii palju. Siit Tallinnasse on u 1200 km. Seega ma jooksin peaaegu Tallinnasse, natuke jäi puudu (nii umbes 300 km).

Ma ei tea, kui palju jooksevad aastas need maratonijooksjad või sportlased… Ei anna vist minu piskuga võrrelda. Aga mina olen enda üle küll uhke…

See näitab, et pisikestest asjadest saavad suured. Pisikeste saamude tulemusel saavutatakse suuri asju.

Mõtleme positiivselt.

Küll mina ka kunagi keele selgeks saan.

Nii väga soovin leida üht taanlast, kellel oleks aega minuga vestelda ja kellega jutt jookseks. Nii väga tahaksin taanlastest aru saada ja nendega suhelda… Ohhh… te ei kujuta ettegi, kui väga ma seda just täna tahan… :)

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>