Mul on mingi needus peal

Täna oli S-i autorehv tühi. Esimene ja juhipoolne. Täitsa tühi, auto oli põhimõtteliselt juba velje peal. S-l oli plaanis minu tööjuurde sõita, sest täna veeti Mitsu sealt minema ja ma jätsin sinna vana katkise võtme. S oli mures, kas sellega auto käima saab. Ta tahtis viia uuema ja tervema võtme sinna, aga siis otsustas ringi. Muidugi jäi autosse veel ca 36 liitrit bensiini, aga ma sain tasuta tööl käia (Grace ei võtnud mu raha), seega pole hullu.

Jah… Mitsu seisis kolm või neli päeva mu tööjuures, uksed lukust lahti ja võti oli ka autos, aga mitte silmnähtavas kohas. Ja põgenikekeskus on mu töökoha naaber. Musta nahaga inimesed käivad ümber maja. Mitsuga ei juhtunud midagi. Keegi ei tahtnud seda autot. :D

Igatahes… Väike plaan oli S-i autoga sõita, aga hea siis, et keegi ei sõitnud sellega. Tavaliselt ju rehve enne sõitu ei kontrolli. Ma käisin koeraga jalutamas ja siis jäi silma, et rehv on kuidagi imelik. Ma vaatasin maha, et koerale peale ei astuks ja auto esimene ratas oli ka seal kandis.

Ma panin siis end soojalt riidesse ja olin nii entusiastlik (äksi täis), et hakkan rehvi vahetama. Kohe läksin ja võtsin varuratta valmis ja tundi ning rattavõtme. Aga ei saanudki… Rattavõti ei sobinud ja mingi teine toru, mis rattapoldile sobis, sellele ei olnud saba.

S oli pakkinud tekikese kaasa ja asjad ilusti kilekotti pannud. Kõik vajalik oli nagu olemas, aga rattavõti ei sobinud… Siis ei saanudki ma sellel korral järelpraktikat sooritada. S kutsus teeabi (sest tema autol see võimalus on tasuta) ja mees tegi paari minutiga asja ära. Tal vastavad spets-võtmed ja suruõhk jne… kaasas.

Tahtsin kütteõli tuua, et maja kütta, aga tanklas oli mingi jama. Ma ei saanudki.

Ikka vägisi kisub jamaks. No, kaua võib? Mis siis nüüd järgmiseks?

***

Mitsu olevat nüüd mu tööjuurest minema veetud. Seegi hea.

Loodan, et asjad hakkavad paremuse poole liikuma.

Olen ettevaatlik oma tegevustes.

Nüüd lähen ja teen oma kodusetöö ära.

***

KOKKUVÕTE: (1) S-i auto rehv tühi, arvatavasti katki. (2) Kütteõli ei saanud osta. (3) Läheb ikka halvemaks. :)

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>