Teate seda tunnet, kui oled leidnud selle õige

Ei, ei… Mul pole kaaslast. Kaugel sellest.

Me planeerisime vendadega isale külla minna. Isa elukaaslane käis välja idee ja ma ütlesin vendadele edasi ja huvitaval kombel olid nad kõik nõus. Ja nii me siis planeerimegi.

Kaks venda on piletid ostnud, tulevad koos kaaslastega. Üks vend ostab lähiajal ja võib-olla tuleb koos kaaslasega. Seega olen mina ainus ilma kaaslaseta, aga ok. Ega isal rohkem tube pakkuda polegi. :D

Ma tunnen end väga organiseerivana. Täitsa kohe meeldib see. FB-s oleme kirjutanud kingitustest ja sinna vahele on vennad kirjutanud oma piletite hankimisest. Mina olen see, kes räägib isaga (tema elukaaslasega) ja kogun infot ja teen vahekokkuvõtteid.

Küll ma olen ikka tubli… Ma ostsin esimesena pileti. Arvasin, et vennad on juba piletid ostnud, sest kui ma ütlesin, et ostan jaanuaris, siis nemad kurjustasid, et varakult tuleb osta, siis on odavam. :D On ikka tegelased. Ise ostsid palju hiljem kui mina… Aga see selleks.

Igatahes… tegin kokkuvõtte. Nüüd saab see üks vend ka võib-olla organiseerida saabumise kellegagi koos või lahkumise või nii… Jah, vaatab.

Aga ma tahtsin hoopis kirjutada kingitusest. Ma mõtlesin, et see peaks olema midagi praktilist ja midagi sellist, mis isale väga meeldiks, mis paneks ta silmad särama. Vennad vaatasid käekella. Mingit kallist 200EUR. Ma mõtlesin, et see on mõttetu, sest isa suudab selle ära kaotada, see on ebapraktiline, sest kell on telefonis nagunii. Ja arvestades, kui aktiivne mu isa on (ka vanast peast, tal täitub 55), siis kindlasti ta lõhub selle ära.

Ja vaatasin mina seda kella ning kusagil oli aktiivsusmonitori reklaam… Ja siis lõi mul peas tulukese põlema. See on see, mida tal on vaja. Ta kurdab, et süda on haige, samas püüab tervislikumalt elada, hakkas piima jooma (ma ei kommenteeri, kas see on tervislik või mitte), peale selle ta suusatab, käib ujumas, uisutab (talviseid tegevusi suvel ei tee)… Kunagi käis jooksmas ka, rattaga käib sõitmas, rulluisutab, rullsuusad on ka vist… Seega minu arust on see kingitus just talle. Ja ta jumaldab tehnikat. Tal on juba see kumera ekraaniga TV ja ma ei hakka tema tahvelarvutitest ja läpakatest rääkimagi…

Selle aktiivsusmonitoriga on tema süda(me löögid) kontrolli all. Ta vananeb ja on ka aktiivne, siis on miski, mis hoiab tema tervisel silma peal, et ta üle ei pingutaks. See võib juhtuda, kui vanas kehas on noor hing (mis tema puhul on kindlasti)… Ja tehnika… Ma tean, et ta armastab nuppe ja ülekandmisi (info-ülekandmisi)… Ega ta asjast midagi ei tea ja arvuti annab talle tihti errorit, aga ta tahab kõike proovida ja kõike nuppe vajutada ja kõike võimalusi proovida jne…

Ma olen selle kingitusevalikuga väga rahul. See on samas hinnaklassis nagu see kell, mis vennad välja pakkusid, aga palju õigem… Kui ma seda pulsikella/aktiivsusmonitori nägin, siis kohe tundsin, et just see on see õige kingitus… Ma tunnen 100%, et see on see…

Aga järgmisel kuul saan (vast) teada, kas sobis…

Ma kujutan ette, et isa ostab vanaemale ka selle kella. :D Raudselt. Ja siis paneb sunniviisiliselt selle vanaema käele. Vanaema punnib vastu, et mis vanainimene sellega teeb. Ja siis vanaema käib sellega ringi üks päev ja õpib mõned nupud selgeks ja pärast seda on mul IT-vanaema pulsikellaga. :D

Vaatab, kas läheb nii nagu ma ette kujutan.

Mina valisin välja pulsikella (mudeli) ja selle värvi (must). Vend ostab, otsis kõige odavama koha, kust selle saab. Aga see on mul selline vend, kellega ikka juhtub. Nt pidi ta oma pruudi vanematele külla reisima, aga unustas passi vaadata ja reisimise päeval avastas, et pass on kehtetu. :D Seega võib juhtuda, et kingitus ununeb maha või midagi. Hoian pöialt, et asi õnnestuks.

Kuigi ma pole täna väga aktiivne olnud. Jooksin ja tegin ühe kodutöö ära. Natuke koristasin ja muud nipet-näpet, aga pikast nimekirjast on veel asju teha… Aga siiski tunnen ma end hästi.

Ma leidsin lahenduse. Leidsin kingituse… Vaesed vennakesed… Nemad mõtlevad kingituse peale ja siis tulen mina ja sõidan nende ideest teerulliga üle… Ma olen oma emasse. Ta teeb minuga siin sama… :D Ega kui end ei analüüsi, siis ju ei märkski. PS. mina märkasin.

Aga… Mina ei organiseeri tööl asju ümber. Seevastu ema organiseerib tööl ka… Käib ja ütleb, mis kõik tuleb teisiti teha ja mis kohe üldsegi ei sobi. (Inimesed on seal aastaid asju nii teinud). Kusjuures ema ütleb, et ta hoiab end veel tagasi, et väga ei tahaks teisi koguaeg õpetada. :D

Ta on mul väheke eriline… Aga mul on emaga vedanud. Vahel ajab närvi mustaks, aga üldises plaanis on mul tore ema. Mõnede eripäradega. :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>