Püüan kiiresti

Ja-jah… Tööl püüan ka kiiresti tegutseda, aga ega eriti välja ei tule küll. :D

Olen haige. Nohu, köha ja võib-olla ka palavik. Täna jätsin kooli minemata (esimene, tegelikult teine kord aasta ja kolme kuu jooksul). Tõesti ei tunne end hästi. Tööl pidasin vastu, aga viimased kaks tundi olid rasked. Homme ka tööle.

Loodan, et nädalavahetusega saan terveks. Ma lihtsalt ei jaksa haige olla.

Muud uudist nagu polegi.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 kommentaari postitusele Püüan kiiresti

  1. Roland kirjutab:

    Pole töö ega miski edu, mida tasuks taga ajada, et mitte haige olla. Mina olin haige ainult pärast soojalt maalt tagasi tulles ehk mingi aklimati pasa jutt. Ma olin enne seda nohus, köhas, milles iganes. tulles olid samad probleemid kohe tagasi. Mõtteviis on mõtlemiskoht – aga kuhu Sina selle TÖÖ mõtteviisiga purjetada suudad?

    • Roland kirjutab:

      Ma ei taha olla vastik, aga tagasihoidlikud blogi lugejad tahaks lugeda Minnylt, et Rolandil pole õigus, kohe mitte üldse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>