Just nii!!!

https://www.facebook.com/positiveenergyplus/

Mina püüan mitte piirduda üksnes selle jäämäetipu näitamisega. Oma blogis kirjutan ma ka sellest osast, mis on selle jäämäetipu all.

Aga üldiselt mulle see pilt täitsa meeldib. Paneb mõtted liikuma.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Üks kommentaar postitusele Just nii!!!

  1. Roland kirjutab:

    Miks nüüd jõudsid alghariduse juurde? Mida Sul pole kunagi olnud plaanis külastada varem? Edu valem pole ühene, aga on ülimalt keeruline niikuinii. Mina, kes ei tegutse eduvalemi järgi, tean, igas kindlas situatsioonis pole edu valemit. Ainus võimalus mingis kindlas sektoris olla edukas, on olla ettearvamatu. Võimalus läbi põleda on ikka suur.

    Minu arust ma olen olen sind innustanud tegutsema, siis tuleb ka edu. Ma poleks kunagi Sulle töökohta lubanud, kui ma ei arvanuks Sinu vajalikusesse. Kuigi selle graafika järgi tunduks, et Sa oled poindist aru saanud, siis minu arust vajad järele andmise tunde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>