Tunne Tallinna

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/suur-pildilugu-70-tallinna-silda-kas-oled-neid-koiki-marganud?id=78051414

Ma just paar päeva tagasi mõtlesin, et elasin Tallinnas umbes 2 aastat ja liikusin ka seal omajagu. Tundsin isegi autoga liigeldes end koduselt. Arvasin, et peaaegu tunnen Tallinna. (Noh, see vanalinn, selle leian üles, aga ei orienteeru seal ja see Lasnamägi, kellele seda ikka vaja.)

Nüüd vaatan neid pilte ja mõtlen, et ma ei tea paljusid kohti. Võib-olla mõnes kohas olen olnud (kogemata), aga nüüd tundub täiesti võõras. :D

Nüüd võlub mind just Lasnamägi. See on natuke ohtlik, aga põnev. Mulle tunduvad huvitavad need kõrged korruselamud ja need sillad. Sealt mõnest korterist on võimalik ju merd näha. Luksus. Ma kujutan ette kui kullakarvaselt on need korterid sisustatud. Veel põnevam on mõelda, kes seal elab. Juuri, koos oma ema ja perekonnaga, mitu põlvkonda ühes toas. Või siis narkoparunid, loevad musta raha kanepihunniku kõrval. Võib-olla ka mõned prostituudid…

Nii, kui ma neid pilte Lasnamäest vaatan, kohe hakkab mõte liikuma. Tekib palju ideid. Kahjuks ei olnud mul võimalik seal uitada. Oli suur hirm ja ajanappus.

***

Teine puudujääk olid need tuntud kohad. Šnelli tiik park? Kadrioru park?(olen käinud, aga ei mäelta kõike); Löwenruh park? (mäletan bussipeatust); Smuuli-tee sild?; Merirahu sadama sild?; Pääsküla raba?

Tahtsin jõuda selleni, et ma ei tunne kohe üldse Tallinna. :D Vot nii.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>