Äge…

Ma olen ikka mõelnud, et nii ei saa, et meil tööl on pandud väga palju naisi ühte ruumi, antud ainult näputäis mehi (2-5) ja siis on meid vürtsitatud stressiga. See ei saa hästi lõppeda.

Noh, eelmine nädal nutsin mina ja vist Ning ka.

Täna vist kaklesid õhtusevahetuse neiud (tšetšeenia ja filipiinide neid). Kui rusikaid polnud, siis sõim oli küll. Aga eks järgmistel päevadel kisutakse teema laiali, siis saan ma ka asjast üle vaate, vast.

Saipilt kuulsin nii palju, et filipiini neid klatsib teisi ja naerab teiste üle nagu Natalia meil. Ja tulemus oli see, et… Tekkis tüli. Meil on seal rahvusvaheline seltskond koos ja need kultuurilised erinevused paistavad silma ja tekitavad ka konflikte. Vatitupsu taanlased olid näost valged. Nad pole varem näinud, kuidas inimesed nii otse teisele kõik välja karjuvad. Taanlased sossutavad seljataga ja konkreetse inimese ees tehakse head nägu.

Ei, tööl saab kino.

***

Saime täna kätte uued püksid, tööpüksid. Enne olid tunked, aga nüüd on püksid. Need on mul nii ümber. Esimesed muljed olid positiivsed. Naised ütlesid, et olen seksikas ja panid laksu tagumikule. :D Jah, mul on suur tagumik. Aga kui ma rohkem söön, siis need enam mulle jalga ei lähe.

Mulle meenus mu unenägu seoses pükstega. Olin kohustatud need suuremate vastu välja vahetama, samas nagu finantsiliselt ei lubatud ka. Ettevõte ei tahtnud mulle uusi anda. Siis pidin kellegagi vahetama, kes oli endale natuke liiga suured püksid tellinud. :D

Mäletan, et unenäos olin ma kurb, sest Lars ei näinud mind mu uhketes pükstes. :D

Näis, mis siis saab. Võib-olla oleksin pidanud suuremad võtma. Mul on M särgid ja need on mitu korda pestud, aga need on ikka natuke laiad. Ma vist olen M ja S vahepeal. Järgmine kord tuleks kindlalt M valida. Noh, ikka varuga. ;)

***

Ega mul peale tööd vist muud olegi.

Auto põletab ikka kaitsmeid läbi. Naljakas… Mul põleb salongi tule kaitse läbi ja siis ei tööta el.aknad, kesklukk ja tagumine udutuli. Ma täna ei julgenud aknaid puutuda, sest mul napib kaitsmeid, pean shoppama minema. :D Aga raadio ei suuda kanaleid meeles hoida. Ma pean seda veel kontrollima, sest hommikul oli see nagu unustanud mu lemmik-kanalid, aga õhtul jõid meeldi, need uued kanalid, mis ma välja valisin.

Ootan põnevusega oma uusi rehve, autole siis. Kas saab see ratta-anomaalia läbi või tuleb mul tõesti hakata vägisi laagrit vahetama. :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>