Vigsø

Juuli esimesel päeval käisin koos oma taani sõbraga (J) neid vaatamas. Kohanimi on pealkirjaks. Tegemist on Teise Maailmasõja punkritega, mille sakslased ehitasid. Ühes teises kohas on neid ka, aga seal ma pilte ei teinud, sest need ei tekitanud minus Woww-efekti.

Võib-olla lähen veel ja siis teen veel pilte.

Ilm oli ka ilus, seega sain päris isuäratavad pildid. Nagu sinine-laguun või midagi. Tegelikult oli seal päris palju rahvast, aga ma püüdsin pilte teha nii, et võõrad pildile ei jääks.

Võib tunduga üksiku hüljatud paigana, aga see pole nii.

Muidugi saab nende sisse minna (kui uks pole just vee alla jäänud, vajunud). Ohutus vast pole tagatud, omal vastutusel. Praegu tunduvad üsna tugevad olevat, aga keegi ju täpselt ei tea. Tegu petooniga. Eks kui Mustamäe betoonmajad kokku hakkavad kukkuma, siis tuleks neist ka natuke hoiduda. :D

20170701_161926_resized 20170701_161928_resized 20170701_162043_resized 20170701_162044_resized 20170701_162046_resized 20170701_162051_resized 20170701_162452_resized 20170701_162454_resized 20170701_162743_resized

Täna on jälle selline natuke raske ja masendav päev. Polegi nagu põhjust…

Tööl on vaimselt raske olnud ja seega olen ma pärast tööd sügavalt magama jäänud. Aeg kaob sedasi käest. Aga mul on hea meel, et mul töö on (veel).

***

Lugesin aastataguseid postitusi… Täna on kindlam ja parem, kuid päris hea veel pole. :D

Ikka edasi, ikka edasi… (Ütles Karlsson ja kukkus katuselt alla).

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

8 kommentaari postitusele Vigsø

 1. K kirjutab:

  Hei! Sa elasid päris pikalt Tartus, plaanin üksi minna, ja see täiesti esmane külastus ehk sa oskad soovitada kohti mida võiks seal külastada, kus võiks midagi huvitavat süüa osta. Oleksin väga tänulik su soovituste eest

  • Avatar minny minny kirjutab:

   Hei!

   Tahaksin väga sind aidata, aga kahjuks ei oskagi. Tartu oli mu kodulinn ja pean ausalt tunnistama, et ega ma seda ei tunne. Ma kunagi mõtlesin, mis vaatamisväärsused seal on ja abi otsisin ma internetist, püüdsin googeldada.

   Söögikohtadest ei tea ma suurt midagi, sest ma sõin kodus… Tuttavad kiidavad “Suudlevad tudengid” raekojaplatsis, “6teist kannu” pubi (Tammelinnas), “Verner” seal on kallid, kuid väga maitsvad koogid. “Rehepapp” Tasku-keskus, bussijaam… Võib-olla keegi teine oskab täiendada.

   Tartus on minu lemmikuks:
   1. raudteejaam
   2. emajõgi (Kaarsillast Tallinna poole, botaanikaaia poole)
   3. Toomemägi (Püssirohukelder)
   4. Tartu Ülikooli muuseum, Toomkirik, toomemäel. Seal saab raha eest vahel torni minna, usun, et salt oleks päris hea vaade, aga ma pole sinna jõudnud.
   5. Raekojaplats (ilus arhitektuur)
   6. Tartu ülikooli raamatukogu (Vanemause juures), seal on hea istuda, aga vist tuleb päevapilet osta. Tarkade inimeste keskel on tark olla.

   Rohekm ei oskagi midagi soovitada.

   Vast on kasu.

 2. Roland kirjutab:

  Minny, päriselt – Tartu. Selliseid maakaid, kes Tartut ei tunne, aga Sinu blogisse satuvad – neid pole olemas.

  Inimesed on õelad endast nõrgemate vastu.

 3. Roland kirjutab:

  K või kes iganes sellise postituse teeb, peab olema ainult, kas väga imelik inimene või kes tahab nussida Sinu aju, kuna vahel oled pikaldane. Kuigi ma võin Sind solvata, siis minu arust, kui keegi samal samas asjas ei kasuta e-maili Sinuga suhtlemisel, siis ta teeb nalja jutumärkides. Kui ta on võtnud e-maili teel ühendust, siis on kõik OK.

  • Avatar minny minny kirjutab:

   Ma parandaksin sind. Ma mitte ei ole vahel pikaldane, vaid koguaeg. Aga siiski ei saa aru. Mind ei puudutanud see… või kui see oli nali või ma ei tea mis… Ei tunne. Kohe üldsegi mitte ei tunne. Sinu segase sõitu kommentaarisele kulutan ma rohkem aega, kui sellele “tahab nussida sinu aju” kommentaarile.

   Tegelikult olen väsinud ja ei taha inimestega suhelda, seega tõmban otsad kokku.

   • Roland kirjutab:

    Ma tunnen vastikut enesekiitust, et kui mõne kuu eest kirusid mind maa põhja, siis nüüd lihtsalt nii halvasti minust ei mõtle.

    Ma ei saa elu lõpuni teada, miks Sinu arvamus muutus.

    • Avatar minny minny kirjutab:

     Ei, arvamus sinust ei muutunud, vaid ma püüan lihtsalt kena ja viisakas olla. Ma ju propageerin, et erinevus rikastab maailma ja tuleks olla sallivam jne… Ma olen vaimselt nõrk, kui lasen sul end ärritada või endast välja viia.

     Ma treenin end, et muutuksin vaimselt tugevamaks, et olla üle negatiivsest tagasisidest ja hoiakust minu suhtes. Siin (Taanis) läheb seda jõudu vaja.

     Mulle ei meeldi see, kui ma lähen närvi ja hakkan teise inimese isiksust ründama. Olgu ta kui rumal, kiuslik, vastik tahes, aga ma püüan olla parem. Täna ikka parem mina kui eile. Ühel päeval saan ehk valmis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>