Kirjutaks midagi?

Ega midagi väga muutunud olegi. Me peame töötama oma fiktsioon-ettevõttega. Ma läksin taas raamidest välja ja ütlesin, et teen ühe galerii. Õpetaja oli väga toetav ja patsutas õlale: “Väga hea, keegi pole varem seda teinud, väga huvitav.” Ma tundsin end erilisena ja naeratus kippus huulile.

Eile pidime tegema oma ettevõttele toote kataloogi, kus on minimaalselt 10 toodet. Toodetele tuli anda mingi kood, nimi ja kirljeldus, igale tootele eraldi. Jah… Nagu küllm dušš.

Ma teadsin juba ette, et koolis ma seda asja valmis ei saa, et tuleb kodus jätkata. Kartsin, et ma ei saa seda eales valmis. Olen lugenud kunsti kohta taani, inglise ja eesti keels. (Ei ma ikka veel ei valda seda, aga sain oma kataloogi valmis.) Kataloogi tegin maalide ja joonistuste kohta, aga plaan on müüa ka skulptuure. Loodan, et ei pea oma kataloogi lisama kogu oma fiktsioon-ladu. :D Mul on laos palju maale, mis tegelikult ripuvad Venemaa, Itaalias, Prantsusmaa ja USA museumides. :D Kusjuures panin mingid hinnad ka. Need maalid on hindamatud, aga ma küsin mõne kopika (noh miljonikese või nii). :D

Ma loodan, et nad ei lähe nii peensustesse, sest ettevõte on ju fiktsioon ja minu eriala on kontor. Eks näis.

Kui ma oleks teadnud, et tuleb teha toote-kataloog, siis poleks ma sellist ettevõtet valinud. Mis järgmiseks? :D Tegelikult on mul hea meel, et ma sellise pingutamist nõudva ettevõtte valisin. Ja mul on väga hea meel, et ma selle ülesande lõpuks ikka läbi närisin (terve päev, pikk päev kulus)… Nüüd loodan, et õpetaja aktsepteerib ka seda. :D Uuesti ei taha ma küll seda läbi teha.

Ma ei leidnud mingit selget maalikunsti klassifitsiooni, seega hakkasin ise midagi looma. (Klassitsism, impressionism, ekspressionism, abstraktne kunst, moderne kunst, portree, futurism, sürrealism, realism..). Silme eest käis läbi ka “kubism”, aga see oli millegi alajaotus… Lõpuks ma lihtsalt valisin midagi, mis mind kõnetas. :D Aga see valdkond on mulle väga võõras.

Ma jätkan täna oma tööga. Muru vajab ka niitmist ja kodus on üht-teist vaja teha.

Ikka edasi, ikka edasi. Toimetan siin vaikselt. :)

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>