Teen vähe pättust

Olen mõnikord üsna meeleheitel. :) Praegu on naljakas, aga kui meeleheitel olen, siis nii naljakas ei ole.

Ühel audiitorettevõttel on kodulehel koht, kuhu saab kirjutada. (Nad ju e-maile enam ei avalikusta, sest robot “viral” turundus kuhjab need kirjadega üle.) Noh, see koht oli mõeldud klient-ettevõtete jaoks, et nad oma küsimusi saaks küsida, aga ma kasutasin, et tööd küsida, et nende tehisintelligent-HR-töötajaast mööda pääseda ja lihast ja luust inimesega vestlusesse astuda. :D

Minu arust oli nii hea idee, nutikas, uudne, tundus tõhus… Paari tunni möödudes võeti minuga ühendust. (Kohe näha, kus prioriteedid on.) :D Aga… Hästi sõbralik ja abivalmis suhtlus oli, kuid kahjuks tulemusteta.

Ma käisin ühes kontoris kohal ka. Öeldi, et lootust pole, aga neil oli seinal huvitavat materjali raamatupidamise reeglite kohta Taanis. Oletasin, et see on tasuta ja napsasin kaasa. Lisaks sain kodust välja ning suhelda. Hästi tore päev oli. (Tulemusteta töö-lainel).

Teine pättus oli see, et saatsin kohalikku maksuametisse oma vana kaaskirja. Selle sama, mis andis mulle esimese töövestluse. Eelnevalt kontrollisin, et neil ei ole infot varasema kohta. Iga kord nendega ühendust võttes oled sa nende jaoks uus inimene. Näis, kas selle vana söödaga näkkab jälle. :)

***

Natuke teeb kurvaks see IT-ajastu. Inimolendil ei olegi enam nagu kohta. Ma küll arvasin, et olen ise üsna robot, seega peaksin hästi sobima, aga pole ikka see õige robot. :D Mingi vana JUKU olen. :D

Kohati on mõistus nagu otsas. Nii masendav ja lootusetu, et kisub vägisi tugitooli raamatut lugema või TV-d vaatama. Selline tunne, et kui minna, siis minna, aga et oleks vähemalt mugav kui läheb. :D

Mida ma võimlen seal, kui ei taheta, kui ei sobi, mis siis ikka.

Vaiksel edasi nagu ikka. Kui kuidagi ei lähe, siis kuidagi ikka läheb. :D Peab minema, sest enne läks. :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>