Võiks midagi nagu kirjutada

Tean, et mu fänni-armee on juba väga kaua kannatlikult oodanud mingitki infokildu minust ja kujutanud ette igasuguseid asju, mis minuga toimub või millega ma tegelen. Võin öelda, et mitte ükski neist asjadest. :)

Tööl on olnud kiire. Töötan jätkuvalt kodust, aga ikka on kiire. :) Õppisin selle uue ülesande ära. Kas ma olen seda nüüd juba kuu-aega teinud? Ei mäleta. Suudan üsna iseseisvalt töötada. Alguses oli mega palju küsimusi ja leidsin vigu töökirjelduses. Nüüd on rohkem vaikne. Minu kolleeg küsib vahel minu käest ja enamasti on mul talle vastus olemas. Eile oli esimene päev, kus mul vastust polnud.

Meie osakond korraldati ümber, osa inimesi suunati ühte teise osakonda, see mis meist järgi jäi tehti kaheks ja nüüd tuleb oma 25 inimest juurde. Isegi mina saan ühe õpilase mai keskel. See võttis minult üheks ööks une.

Mul on taas hästi palju küsimusi. Aga kardan inimesi nendega liialt koormata.

Sellised väiksed konfliktid on. Kui palju küsida, kui palju teisi koormata… Kui palju teisi kontrollida. Vahel ma tunnen, et lähen oma kontrolliga liiga kaugele. Siis tõmbun tagasi. Ennast kontrollin ka palju, sellega tõmban ka koomale. Kui olen oma kontrollist puhtalt läbi saanud 3-5 korda, siis lähen üle pistelise kontrolli peale.

Praegu olen ainult mina ja mu kolleeg selle ülesande peal. Mõnikord mulle tundub, et ta ei ole nii pühendunud kui mina ja et tal on kohati liiga palju enesekindlust. Samas ma ei tea seda. Ma ei pea tema tööd kontrollima ja ma ei tee seda. Üks kord kogemata juhtus, et sattusin tegema seda, mida tema oli teinud ja leidsin paar väikest asja. Mainisin talle, ta tegi need korda…

Mul oli miljon küsimust, kui me alustasime. Temal ei olnud nagu eriti midagi küsida. Ma sain vastused oma küsimustele, aga ma ei tea, kas ta teab neid asju või ei tea. Kui ma vastuse sain, kas talle saadeti ka need vastused, kas teda teavitati. Kas mina peaksin teda teavitama? Äkki ta teab neid juba ise, siis olen mingi ülbitsev mutti, kes muudkui targutab ta kallal… Nii ma siis, püüan kuidagi ääri-veeri välja uurida, mida ta teab, kuidas ta teab ja siis informeerida teda, kui näen, et tal on puudujääke.

Mõnikord mulle tundub, et need taanlased ei kuula. Et mina saan asjadest täpsemalt aru kui nemad. Samas on mul ka puudujääke. Vahel keeleliselt ei saa neist aru. Jah, koos oleme täiuslikud. Aga kui minu info erineb nende omast, siis ma mõtlen, et neil on ju ometi õigus, sest nad on taanlased, olime samas kohas, saime sama info.

Töö meeldib. Natuke on stressi, sest meil on selline muutuste aeg ja kõigil on kiire, seega ei ole küsimuste korral kellegi poole pöörduda. Lõpuks tekib tunne, et olen nii üksi jäetud ja siis tekivad mõtted et keegi ei viitsi minuga tegelda, et olen neid juba ära tüüdanud. :( Aga see on stressi-märk, seega püüan rahulikumalt võtta.

***

  • Olen läbinud 11 kursust (Excel algajatele, edasijõudnutele ja ekspertidele 2010/2013 ja 2016). Natuke pinget pakkusid eksperdi-kursused, aga puudu jäi kaks õiget vastust (20%) ja seda ilma kursust läbimata. Läksin kohe eksamit proovima. (GDPR-kursused läbisin ka). Seal on veel kursuseid, mis mind huvitavad ja aegamööda tegelen nendega.
  • Raamatut pole eriti jõudnud lugeda, aga püüan ikka. Kasvõi paar lehekülge pärast tööd.
  • Enda raamatut olen kirjutanud ainult ühe lehekülje.
  • Nädalavahetustel käin jooksmas.
  • Igapäev koeraga jalutamas 2 korda (30-45 minutit kord).
  • Kolisin ära ja koristasin ka korteri ära.
  • Oma toa tõstsin ümber ja tegin nii, et mina rahul oleksin. Olen jätkuvalt.
  • Uus omanik ilmus välja, ütlesin üüri-lepingu ülesse, aga võtmete tagasiandmisega on raskusi. Juuli lõpuks peab asi valmis olema, siis on ametlikult lõpp ja ei pea selle jamaga enam tegelema. Üsna väsitav on.

Üldiselt on kõik ikka endine. Mitte midagi suurt ei ole muutunud. Püüan vaikselt end jagada nende ülesannete vahel, mis tulevad ja mis ma ise olen endale seadnud.

Tunne on kohati nii, et ei jaksa. Seda kõike on liiga palju. Sellistel hetkedel tuleb prioriteedid paika panna ja teha seda, mida saab ja mis on tähtsam. :)

Näete mind nüüd. Istun siin ja kirjutan, selle asemel, et teha neid prioriteetsemaid asju. :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>