Oh, milline idioot

Kuulan romantilisi armastuslaule ja jutte beebidest ja beebide saamisest ning kiindun igasse mees-olevusse, kes vähegi ette jääb. :D Kas annab enam rohkem alla käia?! :D

Ma töötan meeletult palju, seega muuks nagu ei jäägi aega. Pole isegi aega J. peale mõelda.

Töö tõttu tuleb mul tihemini suhelda oma kolleegiga, kellega tutvusin tutvumisportaalis kunagi. Ja nüüd iga kord kui tema pilti näen või häält kuulen, siis käib jõnsk kehast läbi. “Hoia oma näpud eemal!!” :D

Ma olen üks lootusetu ebaõnnestuja. :) Huvitav kui kaua ma mööda kraave käin sellel armastuse teel. Kaua võib?!

Vahel mõtlen, et kuidas on võimalik, et J. mind ei armasta. Kuidas ta suudab ilma minuta vastu pidada? Kas ta tõesti mitte üks gramm ei igatse mind? Kas ta on olnud mulle lähedal? Või avanud e-maili, et mulle kirjutada (ja siis sulgenud)?

Igatahes… Selge on see, et ta ei taha mind üleliia palju. :) Muidu oleks ta ju mingilgi moel minuga ühendust võtnud. Ta ei saa ju karta mind nii palju, et julguse taha asi jääks. Pigem puudub soov (astuda üle piiride, et mulle lähemal olla). Njah…

Ma olen tööl jälle liiga “aktiivseks” muutunud. Astun oma piiridest välja ja korraldan asju. :) Ma püüan end tagasi tõmmata. See pole kunagi veel hästi lõppenud. Ma olen totaalselt oma tööst sõltuvuses.

Panen oma tööarvuti kinni ja siis, hakkan riskijuhtimisele mõtlema. :D Meie osakonna riskide juhtimisele. Kusjuures mitte ainult meie osakonna omadele, meie sõsar-osakonna omadele ka. :D Ausalt, siin ei aita piits ega präänik.

Eraelus tunnen end nii tühjana. Tegin väikse statistika, minu ümber on üsna palju inimesi, ka neid, kes tahavad minuga suhelda või on valmis seda tegema, aga… Aga puudub see üks. :( Mul pole enam südame-sõpra, keda ma suudan usaldada ja kellega ma võin igal ajal rääkida. Või soovin igal ajal rääkida.

Ma ei taha mingeid fake-vestlusi. Lihtsalt ei jaksa. Tahaks öelda välja kõik, mida mõtlen ja nii nagu mõtlen. Tahaks olla ilma filtrita, aga ma ei julge ja pole seda usaldusväärset õhkkonda. Eraelu sakib praegu täiega.

Aga tööl on ok. Juhin neid riske edasi. Teen plaani vähemalt. ;) See on see, mida ma oskan ja saan teha. :) Igaüks jäägu oma liistude juurde. :) Minu liistud on töö ja suhted ei ole teps mitte minu liistud. :D

Jälle üks õhtu, kus kallistan patja või ennast ja mõtlen, et milline raiskamine küll, et selline äge ja seksikas olevus nagu mina peab üksi olema. ;) :P

Ei. Mul on tegelikult kõik hästi. :)

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Üks kommentaar postitusele Oh, milline idioot

 1. Mihkel Meerits kirjutab:

  Äge ja armas pigem, mitte see s-tähega sõna. Kui võrrelda Saagimiga, siis võib-olla ka see.

  Ükski riigitöötaja indiviidina ei juhi riske. Praegu on parim aeg investeeringuteks, kui on raha, mida investeerida. Risk on suur, seega mille alla panna? Mul on meeles, kui sinuga kohtusin, kui palju raha mul oli pangaarvel ja praegu võin öelda, et mul on nii umbes 1000 rohkem kui toona. Aga säästsin ja säästsin ja ma loodan, et see sääst mul toob keskmise inimese vähemalt poole aasta palga tagasi järgneva poole aastaga. Ja mis kõige olulisem, ma õpin ja omndan kogemusi. Ma ei ütle ära mitte üheski scam kõnest, mis mulle “börsidelt tehakse”. Sealt õpib minutiga rohkem, kui ühestki koolist aastatega. Muidugi ma imestan, et sama seltskond mind scammib aastaid saamata sentigi.

  Sul tasuks leida nn poksikott, kui sul pole seda usaldusväärset spetsialisti, kellele jubedalt raha kulutada. Ma olen käinud väljas tütarlapsega, kes võttis ühendust pool aastat pärast eelmist kohtumist ja sõimas mind asjades, mida ma ei saanuks parima tahmise juures täide viia temaga seoses.

  J. unusta ära. Ta oli lihtsalt väga hea inimene. Kõik teadsid peale sinu. Mina kaasaarvatud. Uus kogemus. Küpseta kooki, mitte ära urise nagu automootor. Mehi on erinevaid ja vahel piisab ka lihtsalt urimisest ehk astusid sammu üles, aga sel hetkel natuke hilja. Hilja tähendab soome keeles vait.

  Ei, sa ei ole lootusetu ebaõnnestuja, sa lihtsalt ei taha endale anda võimalusi õnnetumiseks. Mis siis, kui sa õnnestud? Siis tekivad kohustused ja ebamugavused ja see tähendab, et sa valmistad endale challenge’id ehk proovikivisid ja mis siis, kui sa ei suuda neid täita? Inimesed pole lahtertatud luuseriteks ja võitjateks. On vaid võitjad ja inimesed, kes pole leidnud teed võitudeni. Samuti ütlen, et inimene, kes tegutseb alati samamoodi ja pole jõudnud võitudeni, seda sama rada ikka ja jälle läbi tehes mitte kunagi ei jõua mitte ühegi võiduni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>