Jeg har ikke skrevet meget

Jeg har fundet et job, og jeg er meget glad for det. Jeg søgede det i et år, og jeg skulle høre, at jeg ikke kunne have et arbejde, fordi jeg ikke kan tale dansk osv… Jeg var meget trist. Men nu har jeg et arbejde.

Jeg arbejder i fiskeindustri i produktion. Det er meget fint. Jeg kan høre dansk og lidt tale dansk og selvfølgelig kan jeg tjene lidt penge.

Jeg har også et weekendens arbejde. Jeg gør rent i sommerhuse, men i oktober er jeg fri. Jeg skal flyve til Estland i oktober. Jeg har billetter for det. Jeg har ferie fra sprogskole, og jeg skrev til vikarbureau, at jeg kan ikke arbejde i oktober.

Undskyld… Jeg arbejder som vikar. Det er ikke noget fast job, men jeg har arbejdet tre uger i rekkefølge, og jeg har kontrakten for næste uge også. Så alle er  helt fint.

Nej… Jeg søger en dansk venner eller veninde. Jeg tænker, at i oktober eller i november går jeg i diskotek eller noget sted og præve finde nogle dansk venner, som har lyst og tid til at tale dansk med mig.

Rubriigid: Ubestemt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>