Ensom igen

Jeg har ferie fra sprogskolen. Jeg skal læse dansk, men jeg laver andre ting. Jeg prøver, at læse en bog, men det er lidt svært at læse, fordi der er den gamle dansk og der er mange svære ord. Næste gang tager jeg en pædagogist bog, men før læser jeg bogen.

Jeg har skrevet meget, men jeg mangler dansk snakke-praksis. Jeg skal lave modultest 3.4 og der er mundtlig del også. Jeg fandt en dansk ven på nettet, men han har ikke tid til mig. Nogle gange skriver vi på Facebook. Det hjælper mig også, men det er ikke meget.

Jeg skal snakke dansk på arbejde, men det er et stort problem. Mine kolleger vil snakke med mig, men jeg forstår dem ikke og de forstår mig ikke. Jeg er bange for at spørge noget af dem og siger, hvis jeg ikke forstår dem. Jeg bekymrer, at jeg spilder deres tid, når jeg spørger altid og alle ting og beder dem, at de gentager det.

Jeg ved, at det er dumt af mig. Men jeg ved ikke, hvordan jeg kan ændre det (ændre mine tænker).

Jeg er så genert, og jeg kigger ikke på rundt, men det er meget vigtigt, fordi sådan kan jeg vide, hvis nogen vil gerne snakke med mig.

Jeg er så dum på arbejde. Jeg har pinlig om mig. Der har været masse af gange, når man snakker med mig, men jeg har ikke mærket det.

Jeg lover hver arbejdsdag, at jeg snakker mere, jeg spørger mere, og jeg er mere opmærksomhed og glad og smiler. Men jeg bliver træt, og jag laver mange fejl, og så er jeg asocial igen.

Men… Jeg har mit hele liv, så jeg prøver at ændre mig igen næste arbejdsdag. En dag bilver jeg meget social. :)

Rubriigid: Ubestemt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>