I want to live, not just be alive

http://public.fotki.com/kairikipper/elu-hiinas/

17. november

Rubriigid: Maailma avastamas — 17. nov 2012 @ 12:33

Eile käisin meie maja customer serivce kontoris, et vee arvet maksta ja mulle teatati, et mul ei tulegi üldse maksta praegu. Alles järgmisel aastal tuleb maksma hakata, tuleb silte jälgida, et kui selle kohane info koridori üles pannakse. Ilmselt on see sellepärast, et see maja pole veel täielikult valmis ja pooled korterid veel ehitamisel, meie maja on kõige rohkem valmis, aga sellesse kompleksi kuulub 4 ühesugust maja  ja teistes kolmes ei elata veel, need on rohkem pooleli ja ilmselt siis kui kõik valmis on, siis need lülitatakse kõik korraga sellesse süsteemi sisse. Sellepärast polnud ilmselt ka gaasi firmas veel meie korteri andmeid ja polnud võimalik gaasi maksta.  Imelik, et seda kohe alguses meile ei öeldud.

Meie mandariinisaak

Kui ma töölt koju tulin täna, siis otsustasime veel Mikkoga ühe mandariini retke mägedesse ette võtta. Temaga polegi seal käinud ja kuna poe letid on praegu paksul mandariine täis, siis ilmselt on praegu tipp aeg. Kahjuks tähendas see ühtlasi ka seda, et kõik põõsad olid tühjaks korjatud. Õnneks õnnestus meil siiski otsimise peale endale paras ports leida ja saime õnnelikult tagasi koju kõndida. See oli väga mõnus jalutuskäik, sest meil on siin nii ilus :)

Kommentaarid puuduvad »

Pole veel kommentaare.

Selle postituse kommentaaride RSS-voog. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Rea- ja lõiguvahetused on automaatsed, e-postiaadresse ei näidata, HTML on lubatud: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>