Mina mina mina

13. Mar 2008

13. märts 2008, neljapäev, kell 14.27

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 02:27

I’M SO TOTALLY FUCKED!!!!! Great!!! …See on fucking viimane kord, kui ma isalt mingit raha tahan. Ausalt ka! Nüüd olen nagu mingi võlglane talle. Ta mingi et nüüd pead ainult 5′i saama…mul nagu, et KUIDAS??? Gaad..isegi kui sa iga faking päev kohal oled..isegi 4 on raske saada…või no suht raske. Ausalt ka! Ma ei tea mis saama hakkab. Ma muidu praegu olen tubli olnud. Iga päev olen koolis kohal käinud, alates sellest hetkest, kus ta ütles, et sul nii sitad hinded ja paska. ohh jahhhh…HELP! ookok…küll ma kuidagi hakkama saan. No seda ma tean, et mingi 5 ma ikka ei saa.aga mõni 4 on juba parem ja see kui ma koguaeg kohal käin, see ka suur asi! Muidugi iga hommik jään ma tundi hiljaks..aga hea, et ma üldse kohal olen!!! Matemaatikas on next teisipäev (no kui kool algab) järeltöö, aga ma siis reisil…faak!….ma küsin, et äkki saan mingi kohe, kui kooli tulen, selle töö järgi teha vms…ma ei taha mingi 2′te saada!!!!!! Ja viimane töö…see on see, kus on ainult üks töö…kui ma koguaeg koolis käin, siis see võib isegi hästi mul minna..who knows… ;) (wink, wink)

Olgu aitab koolist. Homme ma ka ei lähe kooli, sest Kerli ema sai meile mingid piletid sinna “Braavo” saatesalvestusele..niiet ma lähen sinna..pealegi ma juba ütlesin kõigile (tegelt osadele), et ma juba homme sõidan ära…niiet jah..No ma ei saanud ju öelda, et ma mingile saatesalvestusele…hallooo!

Esmaspäeval on mul see Viljandi Kultuuriakadeemia vestlus vms..kriipi!.. Seal ikka väga hullud küsimused, et pean mingit eelnevat tantsuetendust analüüsima..mingi et mis elemendid seal on ja mis seda etendust koos hoiab ja kas ma sain kõigest aru ja blablabla….no loodame, et läheb hästi. Ma loodan, et see kalanägu ei ole seal!!!! …ja loodame, et need teised seal on täiega sõbralikud ja normaalsed ja fun’id..aga jaah…who knows!….

…muuseas…ma iga päev (tegelt ainult kaks päeva) olen õhtuti korralikult kõhulihaseid teinud… No samas..see ei loe midagi..ma nagunii igas trennis teen ka, aga nüüd ma ise ka nagu teen..see hoopis teine asi.. ( ;) ) haah… Enivei jah…

…ossa..täna oli mul ju koolis mingi hull pluus seljas..no tegelt ei olnud…mingi mõttetu roosa…”natuke” liiga suure dekolteega…(ups)…. :) Suht fun oli koolis…mingi ..hmmm..see Jaanus ütles midagi..aww..(aga no ta alati ütleb..ja märkab igast asju..ta on tore.. :) ) ja….ok savi.. envei jahh….

Ma suht kohe poodi..Virru…mul see rahva raamtupoe see kinkekaart ja enne oma sünnipäeva (ehk 21.märts) tuleb see ära kasutada….niiet ma täna lähen uurin asja.. ;) ja mõnda riidepoodi lähen ka…kes teab..äkki isegi ostan midagi..aga teades mind…vaevalt! ;)

..ohh jahhh..nüüd oli küll palju teksti!…ok..ma lähen nüüd! :)   varsti vanaisale külla.siis räägin ka rohkem…(aga veel ei lähe talle külla!!!) :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik