Mina mina mina

29. Mar 2008

29. märts 2008, laupäev, kell 2.41

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 02:43

…Hei! :) ..at last mul on nett…saadan nüüd selle, mis juba varem olin kirjutanud…kui mul veel netti ei olnud.. ;)

Nii külm on!!!!

MA NII TAHAN EGIPTUSESSE TAGASI!!!! ….maailma parim reis!!!!!! ÜLIM! J

…ohh jahh..nüüd masendus tuleb…igast jura on vaja tegema hakata..koolitööd ja paska…õues on külm ja lumi..inimesed ei ole nii sõbralikud…ja blablabla…sama jura…

..üks hea asi oli, kui ma koju tulin.. Läksin orkutisse…APPI! Te ei kujuta ettegi kui palju õnnesoove mul oli! USKUMATU! J Mul peaaegu tulid pisarad silma..nii armas! Nagu tõsiselt ka! …kui palju on inimesi, kes mulle õnne soovisid ikka!….mis siis et orkutis…vahet ei ole ju! ..täiesti uskumatud inimesed saatsid ka õnnitlused..niii armas… no muiudgi osa kirjutasid niisama..aga ikkagi…..AITÄHH kõigil! :::D ..see tegi mind NII rõõmsaks! J

…olgu..tagasi Egiptusesse…. WAO!…vot see oli alles reis…seal olles olin ma koguaeg häppi…kordagi ei pidanud ma millegi pärast muretsema..ideaalne elu…(no lõpuks oli paar pingelist hetke..;D (wink, wink)…aga jahh….midagi väga hullu ka ei olnud..)

..siin on ikka NII KÜLM!!!

Hotelli tuba: SUPER!!!! ..enam parem ei saanud olla..ausalt ka! Suht suur tuba, alati korras..midagi katki ei olnud…soe vesi oli….wc paberit oli..no ma räägin..kõik oli ideaalne!…osad seal vingusid (no tegelt kõik, kelle käest me küsisisme), et midagi oli viltu vms..envei..jäi selline tunne, et me ei ööbi samas hotellis ja ei ole üldse samal reisil. ;D

Ma kõike ei viitsi siia praegu kirjutada…eriti kui nii külm on ja uni silmis… Mingi istun siin teki sees, ainult käed teki alt väljas..(et kirjutada)..

…ooo…muuseas… I’m in love! ..no nagu alati! J ..tegelt on suht 2 kutti..aga üks on rohkem esikohal …;D Esikohal on Tam Tam (see pole ta pärisnimi..me Kat’ga kutsume teda nii). Jahh..ta on egiptlane..moslem..24 aastat vana (vist)..hmmm..tumedad juuksed…töötab pangas vms…enivei ei ole mingi FRIIK murjam. EI EI EI! Jumala normaalne..kuigi ma ei tea miks Kat’le ta ei meeldi..hmmm…enivei..ta on julmalt lahe..(no ok..nii lahe ta ka ei ole..)…aga jahh.. ;D

….teine on Elmar Liitma..(no koopia..)..nagu kui ma esimene kord teda nägin, siis arvasin, et ta on täpselt tema moodi, ainult et koopia.. Ta tundus alguses selline bad guy..aga hui ongi! J haah.. selline hästi arg …või no suht.. Ei tea mis tööd teeb…vanust ka ei mäleta..eks ta mingi umbes sama vana on kui Tam Tam…usult on ta segu..vms….(see pole oluline).

…mõlemad on jumala normaalsed..Kat’le meeldib Elmar rohkem…(like as a person..või no tegelt..kes teab..;D wink, wink)okok… Selle Tam Tam’iga suudan ma olla täpselt selline nagu ma olen…temaga on nagu millesti rääkida ka..ja ta saab naljale pihta ja paska..Elamr on suht rohkem nagu diibim mees vms…aga jahh..

…gaad…miks ma neist üldse räägin?….enivei..weird..;D

Ma peaks tegelt magama minema…loll nett..miks mul ei ole seda kunagi???? Nuuks..ok…ma kunagi äkki kirjutan veel mingit paska siia.. ;D

27. märts 2008, neljapäev, kell 18.16

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik