Mina mina mina

7. Jun 2008

7. juuni 2008, laupäev, kell 19.26

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 06:26

No nii…ma saatsin Videoplanetisse oma CV ära…vaatab, mis saab. Nad muidugi ei tea, et ma alles mingi 2 nädala pärast tahan tööle minna..ja suht linna või no kui linna ei saa siis Mustamäele. :) muhahahaaa….enivei.. vaatab. Loodame, et need inimesed seal on kõik normaalsed ja sõbralikud. Raudselt ei saa seal üldse palka. Nagu üldse! …mingi 30 eeku tunnis..mul on nagu, et MIDA????? ….45 eeku..siis ma enam-vähem juba võin mõelda selle peale…oo jahh..

…äkki peaks Levikasse tööle minema? ..haah..vot see oli hea nali! :) …nagu töö, kus sa korjad teiste ropsi jne jne jne..kuigi see minu turva mingi ütles küll, et ma saaks vabalt tööd..ja selle baarinaisena vms…aga jahh..üldiselt nooot.!.. Plaadipoes oleks lahe töötada..aga kuna ma nii kaua olen tahtnud VP’s töötada, siis peaks oma esimest soovi usaldama. Vaatame, kui nad mind ei võta, siis tuleb CV ümber teha.. ;) wink, wink…

….ma ei suuda gootist edasi liikuda…ma nagu täiega uiman siin…julmalt kohe! ..eks ma siis üritan edasi lugeda…

OOOOO!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) KAT ON USAS!!!!!!!!!! ..ja tervelt! :) Ta ütles, et oli juba lennujaamas mingeid kuumi kutte näinud..niiet wink, wink… ;) nad mingi praegu hotellis vms.. Mine pekki, kuidas tal ikka veab. Tahaks ka seal olla..no vb mitte just raamatuid müüa..aga no lihtsalt tahaks seal olla.

Enne surma ma pean 100% jõduma New Yorki! Ausalt ka! See mu faking goal! ..ma teen tööd ja käin koolis ja paska, et sinna kunagi jõuda…(kuigi tegelt see ei ole nii raske..) :) …eniveii..raudselt kui sinna jõuan, siis on mul nagu, et kuhu prügikasti ma nüüd jõudnud olen? ..

…VILLU!!!!!! ÕPI!!!!!!!!!!!

..sorri…sunnitakse…ei saa enam kirjutada.. ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik