Mina mina mina

10. Jun 2008

11. juuni 2008, kolmapäev, kell 0.44

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 11:45

:) :) :) :) :) :) :)

…jah..ma olen häppi! :)

…võib-olla ei tohiks nii väga olla..aga pohh..kunagi hiljem masetsen…. Kuigi..raudselt on nii, et midagi läheb pekki..ja siis pean oma pilvekese pealt alla hüppama…nuuks. :)

Enivei…kes veel ei tea asjast midagi..siis mäletate seda french guy’d….edaspidi peaks teda kutsuma Flowerboy’ks…sest ta nimi on mingi lille asi..ok pohh.. ;) ..eniveii..me käisime täna väljas.. Tegelt pidime eile juba käima, aga ma ei võtnud telefoni vastu…no ma tegin kunsti.. ;) ..eniveii…ja siis täna saime kokku.. kell 22.00 ..ma üldse ei tahtnud minna..mingi helistasin kõigile, kes kas ikka minna vms… hea, et ma läksin! ;)

..ma olin mingi 100% kindel, et saame kokku ja siis ta mingi, et lähme minu poole vms… seepärast ei tahtnud ma üldse taga kokku saada… sest hallooo..ma ei ole mingi siuke tüdruk… Eniveii..minu üllatuseks! :) ….me jalutasime…ja siis läksime Up Up’i…(kuidas seda nüüd kirjutataksegi….eniveii..) …ja siis pärast saatis mind bussi peale..

..eniveii….enamuse ajast oli totaalne public make out…aga noo..he’s sooo good! ;) wink, wink.. ..like really… düüd..nagu kael..ossa pekk..ja siis ..eniveii..ma ei saa rääkida enam!…igatahe.s..trust me.. ;) gut gut! ;)

…homme..keda näen, neile võin rääkida..kuigi mul suht kõik räägitud juba..

..OSSA..kes ma nägin!..appi….see friik Richard’it… haah…hea luuser..enivei..ma ei tea, kas ta tundis mu ära..aga savi..

….keda veel..seda SASSI!…meie tantsuõpetajat..like wao! ..no see ülimgei.. igatahes..ta nägi ka mind..ta oli seal UpUpis… ;) …enivei…hmm..suht huvitav.. ;)

..ok..rohkem ei ole praegu midagi rääkida.. Matiga räägin praegu… :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik