Mina mina mina

23. Aug 2008

Laupäev, kell on 13.09 – häppi äs hell

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 12:09

Issake kui lahe eile oli!! :) Nagu liiga lahe õhtu! :) Thank god, et ma ikka läksin! Tegelt ka!! :) Ma nii häppi siin! ..

nii..kõigepealt saime kokku ja läksime Kolumbusesse. Jõime veini (ta on nii diip..oehh..ma ei jaksa enam inimestega rääkida.. tegelt ka!)…ja tantsisime. Gerli Padar oli ka seal… millegipärast kui mina hakkasin tantsima, siis ta enam nagu ei tantsinud..hmm..weird.. aga igatahes.. ta tantsis väga hästi. :) Ja kes ütles, et ta on paks?? vms???? Tegelt ka! Ta on nii normaalne!

…aga see pole oluline.

….vot kuidas ma eile sain tantsida! WAO! …väga hull. Miuke energiapomm ma olin. :) ..igatahes…veel parem uudis!

Minu LEMMIKDJ oli kohal!!!! :) Ma nii häppi kohe. :) (no te näete seda isegi..) Juba alguses kui ma seal istusin ja ta juhuslikult mööda läks, siis nägime üksteist.. ja wao.. ta tundis mu ära. Nii lahe. :)

…aaa..ma ju veel tahtsin taga ju rääkida, aga imelik oleks niisama ju minna.. (eriti kui sa nagu kellegi teisega seal..) eniveii..siis ma nagu a’la lugu küsima.. kuigi see oli jumala pohh. Ou mai gaad.. ma sain teada, et ta laulab RAM’s vms.. no see meestekoor. Ma alguses kuulsin TRAMMIS…mul oli nagu, et mis mõttes sa laulad trammis. Igatahes..see laulmine on tal nagu real job. LIke WAO! :) Eniveii..ta on nii lahe. Ma loodan, et ta on ikka must pikem.. tundus kuidagi väike mees..aga ma ei tea.. Ta ütles, et ta on next reede ka seal. NIIET!!!! ..kes muga tuleb????? (üksi ma ju ometigi ei lähe!).. niiet..LÄHME LÄHME LÄHME! :)

…mingi hetk oli nii, et tantsimas olin mina ja mingi 5 meest..kriipi.. Sellel Taimetoitlasel oli juhuslikult seal mingi sõber ka.. kes oli pulmast.. mees läks nii änksi seal täis kohe.. wao. ohh jahh.. :) ei lahe oli. :) Mingi piff tuli niisama ja ütles, et ma olen siin kõige lahedam tüdruk. Mul on nagu..wao. tänks! :)

Ooo…see Mati..no see mu ema endine tantsupartner.. (pikk-pikk mees). tema oli ka seal. Ai ai.. ma juba kujutan ette kui ta ema näeb, siis ema kohe, et kes oli see mees ja paska.. oehh..

Kui Kolumbus kinni pandi, siis läksime (ise ka ei usu!) Levikasse. :) irrw.. seal rokkisime edasi ja paska.. Sten oli levikas. Me isegi rääkisime juttu..  Tundus, et tal läheb hästi vist. :) Tore.

…no ja tavalist levika rahvast nägin ka… Coelhoga tantsisime isegi mingit tantsu.. hehee.. ohh jahh.. pühapäeval lähme pannkooke sööma, sest ta sõidab teisipäeval minema.. (nagu for good..) vot.

Varsti pean kokku saama Lydiaga. …ei viitsi üldse end liigutada.. oehh..

ooo..Ingmarit nägin ka. ta oli koos mingite imelike tüdrukutega.  ..aga me rääkisime juttu ka korraks..

ohh… jahh.. mul oli väga lõbus eile. :) Kolumbus on nii lahe koht ikka. :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik