Mina mina mina

25. Aug 2008

Esmaspäev, kell on 15.04 – unine olen

Kategoorias: hot piece of ass...,nädalad...päevad...blablabla — villu @ 02:04

Nii uimane päev on! …midagi ei taha teha. kedagi ei taha näha. samas niisama ei taha ka olla. jube!

..keegi tropp hakkas mingi kell 12 vms remonti tegema!!! nagu mida???

…aaaa..ja Sten äratas üles…tahtis Svea msn vms.. nice. ;) love is in the air! ;)

No näete!Kui mehele meeldib naine, siis ta teeb selleks KÕIK! ..mitte mingi, et …no on munn..

awww…Sten on nunnu! :) Niiet all the best for Svea & Sten! :)

okok.. :)

Mul dilemma siin. Kas jääda koju ja oodata kella 18′ni mil ema tuleb koju ja teeb sooja toitu.. või.. minna kohe vanaisa juurde. Emaga võib see juhtuda, et ta hakkab lambist karjuma ja paska.. niiet..hmm.. ma pean natuke veel mõtlema.

Täna vb saan selle Levika Tiinaga kokku. Kuna te teate juba, et mul mingi eluuimane päev, siis ega väga ei viitsi kuhugi minna.. ausalt ka.

..tahaks lihtsalt magada ja paska..

ma pidin hommikul kooli minema..hui läksingi! magasin kodus.. ma raudselt ei lähegi..

Muuseas…teate, mis ma avastasin! iga kord enne päevi tahan ma rohkem süüa kui muidu. See on kogu aeg nii! Jumala imelik. …samas ma söön kogu aeg.. hmm.. ei ei ..ma usun, et ma tähelepanekud on õiged! :)

Ma arvan, et meil Kunstipoisiga ei tule midagi välja. kas ta on nagu STEN???? eiiii.. i don’t think soo! great. i hate life.  ..ja palun. ärge tulge siin mingit lolli positiivset juttu mulle ajama! i’m sick of it! …gaad..miks ma üldse mõtlen mingi niukse sita peale? …ma olen masendav..

OOoooooo hea uudis! :) haahahaa.a… Sten on ikka täiega Sveast sissevõetud… mingi lambist räägib mulle, et talle ikka väga meeldib Svea ja blablalbalaa..no sellest arusaamatusest.. mul on nagu et… wao. miks sa seda Sveale ei räägi? ..okok.. :) tegelt armas. :)

oehh…

ma ajan igast sitta siin. jube jube jube.

Ma olen nüüd positiivsem! …mis ma tegema võiksin hakata?? :) Kui ma väike olin, siis hakkasin sellise tujuga alati barbiega mängima.. aga nüüd.. hmm? …simsi? ..ei ei..igav kuidagi…minna ka kusagile ei viitsi… suhelda ka eriti ei viitsi…lugeda? …nää… vaevalt..

…tegelt …hmm..vist hakkan lugema.. :)

Ma olen positiivne! :) Olge rahulikud! ..ootan reedet! :) …või tegelt..siis kool algab liiga kiiresti. Ma EI TAHA, et ALGAKS!!!! EEEEEEIiiiIiiiiiiiiiiiiii….

Ciao! ..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik