Mina mina mina

30. Aug 2008

Laupäev, kell on 16.02 – Beatles!!! Love them! :)

HOmmik! :)

No nii..lõpuks ometi saabus ka mulle tunniplaan. :) Kui ma alguses hakkasin oma tunde vaatama, siis oli nagu, et kus kõik keerulised tunnid on..või no tunnid, kuhu üldse minna ei tahaks vms. No nagu koolis oli booring füüsika ja matemaatika ja muu selline jura. Halloo.. tahate teada, mis tunnid mul on??! :) …(no tegelt ma usun, et need on keerulised ja paska.. niiet..) 

Kirjalik eneseväljendus; isiksuse- ja sotsiaalpsühholoogia; anatoomia ja kinesioloogia; kehatöö; fitnesstreeningu alused; rütm ja koordinatsioon; ballett; kaasaegne tants; tantsuanalüüs; loovtants …no ja mingi võõrkeel ka. (ma veel ei ole aru saanud, kas ma pean saksa keele ka võtma..või on nagu valik, kas inglise keel või saksa keel).

Ei ole ju hullud t´unnid! ..kõik tunduvad sellised suht huvitavad (no mõni rohkem mõni vähem..). Kuidagi kerged tunduad ka.. no a’la nagu muusika ja kehalise ja sellised tunnid.. no need mõnusad tunnid… okok. nali nali. tegelt ma kujutan ette kui raske ja keeruline see tegelt on. niiet jah. :S

Tahate veel nalja kuulda? … no nii.. kui kõigil Tallinna koolidel jne.. oli mingi eelnädal ja paska.. no et tutvustada kooli ja värki.. no meil on nagu järgmine nädal see. Esmaspäev on isegi mingi pidu õhtul. (siuke lõõtsaliste imelik pidu..) …ja neljapäev algab nö. ametlik pidu (irrw.. st. KOOL!). …ja teate kus? …kinos Rubiin. :) hahaaa.. eniveii..

Tegelt ma hullult kardan sinna minna ja paska…aga loodame, et ma ei pea üksi olema ja saan kellegiga kogu aeg koos olla. Loodame, et ma saan omale head sõbrad. No nagu gängi vms.. et koos hängida. tegelt ka! :) hoidke pöidlaid vms!

Seoses täna välja minekuga.. well.. ma ei teagi kohe nüüd.. täitsa võib minna. Hommikul mõtlesin ma teisiti..aga …eniveii.. kui tahate, siis lähme.. kuigi ma pean asju pakkima ja pesema pesusid ja paska..

Gaad.. Beatles on nii HEAD! :) I just love them! :) …seda plaati olen mingi 100 korda juba kuulanud.. oehh.. peaks nendelt veel mingi plaadi ostma. Ohh..ma tean! Äkki enne ära sõitu isegi ostan. Tegelt ka. Mulle nad NII meeldivad! :)

…PS! …mul on tunne, et Tiim-Joosep hakkab vaikselt kaotama. Aga nohh…ma ei ole eriti kurb. Ainuke, kes siin kaotab, on TEMA! :) hahahaaaa.. sucker.

Aaa…seoses veel kooliga.. no see tutvustusnädal vms.. eniveii.. ma mõtlesin, et tegelt peaks kohal käima vms.. (no tšekkama kõik kuumad kutid üle ja paska.. ;) ) ..no kui seal muidugi selliseid üldse on. who knows!.. ;) okok..

ok..ma siis hakkan midagi asjalikku tegema.. (hea nali.)

Olge tublid! :)

Ciao! :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik