Mina mina mina

31. Aug 2008

Pühapäev, kell on 10.58 – viimane päev kodus

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 09:59

Kõik keerab sees! JUBE!

..so sad! ..i’m going away!  .no kuigi tegelt ma ju iga nädal hakkan siin käima ja paska, aga ikkagi. Kuidagi kurb. …ja ma sitaks kardan sinna minna. Kunagi ei tea, kas hakkan kõigiga läbi saama ja paska. Kui ma üksi jään sinna, siis ma tulen tagasi!!! Tegelt ka!

Oehh… ma üritan mitte nii palju selle peale mõelda..aga noo …see keeruline..

Ma peaks pakkima….ja ainuke asi, mida ma olen teinud, on vaadanud “That 70s show”. Awww..Fez ja brünett said kokku! :) ….ja Eric tuli tagasi ….ja Donnaga suudlesid.. awwww.. loodame, et nad jäävad ikka kokku.. but who knows.. ;)

Ok.. ma siis pakkima vms. :( nuuks.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik