Mina mina mina

31. Aug 2008

Pühapäev, kell on 15.59 – mul on kopp ees pakkimisest!

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 03:01

Ok.. viimane postitus enne ära minekut. :)

Ma olen ikka suht dumbass.. nagu tegelt ka. Kuna ma ei viitsinud eile pesusid pessu panna..siis pidin seda täna tegema. Oleks, et ma siis mingi kell 9 oleks tegelenud sellega…hui. Mingi 12 heal juhul hakkasin pesema. Esmalt mustad ja pärast valged pesud. jobu. Kõik asjad on jumala märjad. great.

Kohe tuleb pessu minna ja siis veel viimased asjad kokku pakkida. Oehh.. isa saab kreepsu kui näeb, palju paska mul on. …no enam ei saa ta küsida, et kas lähed elama sinna. muhahhaaa..

Loodame, et seal on nett ja telekas. :) see oleks tore. (PS! Villu, ära unusta WC paberit kaasa võtta!!!)

…tegelt on nii, et üle poolte asjade võiksin vabalt koju jätta…aga kuna mul on selline mõttemaailm, et äkki läheb vaja ja hiljem ei viitsi tassida, siis on ikka suht palju asju. …eriti just riietest. Muud asjad on savi. ..plaadikast on jumala lahe! :) ..see kõige lahedam! :)

Ok..ma siis pessu.. muidu varsti kõik siin ja ma ikka niisama chillin siin. :)

Ciao! :) See you in Viljandi.. ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik