Mina mina mina

31. Aug 2008

Pühapäev, kell on 21.37 – Täitsa tore on. Ei kurda.

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 08:37

No NII! :) Ma olen kohal!!! :)

..ok..juhtus selline asi, et kuna ma kõige viimasena jõudsin siia, siis sain kõige pisema toa. Ja kui ma ütlen pisike tuba..siis uskuge mind! see on PISIKE! ….väga palju kappe ja paska on mul.. like wao. Suht VÄGA retrolik tuba. heheee.. :) …aga ma olen õnnelik. Armas tuba on. Küll ma selle veel enda omaks teen! :) Kardinad tuleb kindasti välja vahetada! :) ojaaaa….

Kõige tähtsam – MUL ON INTERNETT siin! :) ..mingi ainult kahes toas oligi…vedas, et mul on! ..tegelt ka! :) jeiii! :)

Minu tuba on enne vist olnud mingi lastetuba. Mingid lõvid või mingid kahtlased loomad on siin tapeediks. (suht gei värk).

Muusika mul juba käib. Väga hea. Mõnna on…

Põrandaks on mul vaip. No nagu see kus saab mudelautodega (mutsidega) sõita. (no nagu mul venna vaip).

Hullult on kappe ja riiuleid. (ei tea küll milleks..aga no savi..las nad olla..) – vähemalt saab asju kuhugi panna..

Praegu on siin peale meie (tüdrukute) veel selle Heleni ja siis selle Liina kutid (vms) ka. Suht kenad on. :) (ärge mõelge nüüd midagi!) …hmmm.. äkki on kõik (enamus) maapoisse kenad.. ;) wink wink… Nad mingi vaatavad seal telekat vms..wao..Reporterit vms. Sõime seal kooli vms. Kuna nad seal kõik niimoodi omavahel tegid nalja..ja mul nagunii, et ..reporter is not my favourite thing…siis mõtlesin, et pohh..lähen asju lahti pakkima ja blogima. :)   Ma usun, et nad ei solvu. :)

….isegi, et mul on tuba nii PISIKE..ikkagi meeldib mulle siin. Keegi ei käi igatahes pinda.

Neljas tüdruk läks kuhugi välja.. hmmm.. äkki läks kusagile baari.. ;) (oleks võinud minu ka kaasa võtta! ..daaa) okok.. :)

Väga palju smaile..järelikult mulle ikkagi meeldib siin. No vähemalt praegu.

Muusikat kuulan ka suht vaikselt…igaks juhuks..pärast kellelegi ei meeldi siin miski vms.

Loodame, et nett on piisavalt kiire..no et ma youtube’s saaksin olla! ..daaaa.. :)

…mis ma veel rääkida tahtin..

ahjaaa! :) Kunstipoiss saatis sõnumi! :) (ma peaksin tead nimepidi kutsuma..aga savi) ..noo, et saame kell 22 kokku vms.. no, et tal siis töö saab läbi vms. Mul oli nagu, et “tõmba nahhuid”.. ma viljandis.. eniveii.. siis saatsime natuke sõnumeid..ja oligi kõik.. ei.tore. Suht positiivsed sõnumid olid vms.. aga noo..ma ei hakka siin mingeid illusioone looma.. vot. Kes teab, kas me üldse kunagi kokku saame.   (..aga no loodame..)

Kuulge..ok.. aitah praeguseks.. :) ..ma teen voodi ära ja paska.. :) suht seapesa on. :)

Ok.. CIAO! :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik