Mina mina mina

24. Sep 2008

Kolmapäev, kell on 3.37 – parem oleks, et ma üles hommikul saan!

Kategoorias: Fakk, ma vihkan hommikuid!,hot piece of ass... — villu @ 02:37

väga hull! …käisin siis täna selle Suitsu juures. Helistas mingi kell 22.00 vms. nagu mida?? ..eniveii.. mingi hullult mangus, et ma läheks tema poole ja paska.. no ja siis ma, et no savi.. eks ma siis lähen. pohhui.

…mingi küünlad olid ja vein.. ja mingi hull muusika ja paska. oehh. ei tore. mingi rääkisime igast asja.. ja… ;) Saate aru.. me mängisime pudelit. nagu mida? ….no midagi hullu õnneks ei pidanud tegema..ja midagi hullu ei saanud ka üksteise kohta teada. Minu arust on tõde palju lahedam kui tegu. Tegu on kuidagi nii labane vms. Kuidagi nõme.  ohh jahh.

…Suits kogu aeg, et miks ma selline olen vms. (st. pipar) …mul on nagu, et “tahan ja olen!” MIks ma selline olen? ..ärge küsige.. keeruline.

..loodame, et Trompetipoiss helistab. tegelt ka. Parem oleks. (kuigi jahh… ma olen kõigeks juba valmis..)

ei tea küll, mis mu korterikaaslased arvavad.. oehh.. nõme.

Ok..kell on nii palju. pekki. 8.30 tuleb koolis olla. Peab liikuma hakkama..

aaaa… minge kanni! :) Taksojuht.. :) hahahahaaa.. alguses helistasin, et “ohh..tahaks taksot ja paska bussijaama parklasse” …ja sis ta mingi, et “no ma olen kohal või nii..” ..mul oli nagu, et …päris hea.. :) .. aaa..ja siis läksin kohale eks. mingi sõitime.. rääkisime juttu ja paska. hästi tore taksojuht..ja täitsa cute oli. :) …aaa.. mul oli see, et mul ei olnud ju raha. kokku läks mingi 64 eeku.. mul oli ainult 56 eeku. Niiet.. ta mingi, et davaii..pohhui.. “sa oled nii tore” vms. mul oli nagu, et mida? . :) ei tore. peaaasi, et odavamalt sai! :)

Ok..ma pean nüüd magama minema..

Head ööd.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik