Mina mina mina

9. Oct 2008

Rebastepidu oli super… lõpp läks veidi käest ära… – Neljapäev, kell on 6.58

Kategoorias: Fakk, ma vihkan hommikuid!,hot piece of ass... — villu @ 05:58

Fakk fakk fakk. Ma jõusin nagu alles praegu koju… ja kell on 6.47. MIDA? …ma ikka oskan asju ära sokkida..  ..ok.. süüdistame alkoholi!

…ma suutsin peo lõpuks, ülla-ülla, Suitsu juurde minna. No see oli nii, et ta mingi peol, et ta tahab muga rääkida ja paska.. blablabla… ja siis hiljem kui me Otti ja Maarjaga koju hakkasime minema..siis ta mingi helistas, et ikka räägime ja paska.. ou well. kuna ma olin endiselt alkoholi mõju all (kainena seda EI oleks juhtunud!) …siis ma mingi.. “davaiii”.. pekki Villu, mis su ajus küll toimub? tühjus?? päkapikud`??

…eniveii…lihtslt nõme. Alates sellest hetkest ei hakka ma ühtki poissi sebima mitte mingisgi variandis!!! ..mitte et ma enne hullult sebisin.. aaa..ja kellelegi mingit lootust ka ei anna. Ja sõna “EI” ..hakkan rohkem kasutama. (see ei olnud mingi vihje millelegi..)

Ta on nii pealetükkiv ja see suht häirib mind. Eniveii.. mul on kopp tast ees. (ma loodan, et ta seda never ever ei loe). Samas..nii ma just praegu tunnen.. niiet shit happens..

…muidu oli väga lahe õhtu. Mingi hetk olin ma ikka VÄGA purjus! Ojaaaa… :) hehee.. oehh.. APPI!.. me käisime ju laval kahh.. oihh.. :) hehe.. ja mingi karjusime seal`? ..vms..Jube jube! :) heheee…

..ahjaa.. tuli meelde.. Suitsu juurde tuli ju see Trompetipoiss kah. Nagu mida?? ..eniveii.. ta mingi jäi jälle seal kusagil magama.. nagu.. see ütleb kõik!

…tegelt igast klatši (wink wink) ja muud jura veel rääkida. aga ma pean magama minema.. (ma ei saa never hommikul üles!)

;)

Ciao siis.. Mulapandami tunnis näeme.. ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik