Mina mina mina

26. Oct 2008

Pikka aega ei taha enam juua! – Pühapäev, kell on 11.30

Kategoorias: Fakk, ma vihkan hommikuid!,hot piece of ass... — villu @ 11:30

 

No nii.. Valdo käis külas ära. Fun. …pidime VLÜ’le minema, aga juhtus selline asi, et nad ei esinenudki täna..niiet veits nõme, aga ou well…

..meil oli siiki väga fun! :) …hakkasime kokkama. Valisime mu kokaraamatust mingi ägeda toidu ja läksime poodi ja värki.. sõime lõhekala.. jumala hea oli! :)

…aaa…ja jõime veini. ohtralt! :)   Lõpuks oli nii, et ma jäin jumala lampi magama.. ja siis Valdo oli sunnitud põrandale magama heitma.. haha.. :) naljakas.. aga jahh..aaa…kell 4 öösel ärkasin mingi lampi üles ja siis muidugi äratasin Valdo ka üles ja värki….noo jahh… :)

Hommikul tegime makarone ja piffe..

..kuna mul väga hea hommikul ei olnud, siis ega väga ei tahtnud midagi süüa..ja üleüldse.. oehh.. veiniõhtuid rohkem meil ei ole! Edaspidi kas viina-, tequila- või rummiõhtud! Tegelt ka! Ma pole vist kunagi varem nii palju veini joonud kui selle aasta jooksul! Jube!

..tervis võiks kuidagi paremaks minna! ausalt kah!

No nii..nüüd tuleb siis see nädalake ära elada ja saabki koju! :) Juhhei! ..suht ootan!

…aaa..pekki..reedel on kirjalikus eneseväljenduses eksam..  :( nuuks.

ok. eks ma üritan kuidagi siin nüüd olla..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik