Mina mina mina

29. Oct 2008

Järjekordne jazziõhtu.. – Kolmapäev, kell on 1.56

Kategoorias: Fakk, ma vihkan hommikuid!,hot piece of ass... — villu @ 01:56

Jazziõhtu oli päääris tore. :) ei tegelt ka.

Muuseas..Trompetipoiss on väga imelik! ..and i mean VÄGA! ..ma ei saa tast aru. Äkki ta on gei?! …või mis? .. ses suhtes, et meil ei ole midagi olnud, aga ta käitub umbes nii, et…ohh..ma ei teagi kohe.. imelik imelik imelik. 

…Bämps oli fun fun fun. MIs wink wink juttu ma ikka kuulsin.. ;)

aaa.. Ilusa-Tüdruku tõime ta sõbrannaga koju. :) hehee.. hullult koom oli. Milline tekst.. :)

…aga jahh.. Ott, Sander ja Juss on nagu nii normaalsed. Või no siuksed naljakad. (kinda).

Ok. ma pean vist magama minema. Fakk. ma ei viitsi hommikul sinna inka asja tulla! ausalt ka! ….miiks me peame seda paska nii faking vara hommikul tegema?? …ou well.. hea, et esmaspäeval inkat ei ole!

..PS! ..homme peab seda kirjaliku eneseväljenduse asja vaatama…sest ma ei oska seda. fakk. niiet..vb keegi peab mulle seda õpetama..! ;)

Ok.. head ööd!. …(st. ma lähen teise tuppa jooma.. ;) )

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik