Mina mina mina

1. Nov 2008

Mida ööd! – Laupäev, kell on 11.57

Kategoorias: Fakk, ma vihkan hommikuid! — villu @ 11:57

 

…issver!

Ma olen vist ikka alkoholi mõju all! ..eile läks ikka väga käest ära! Sveaga hullult mingi chattisime kodus ja värki..ja see oli nagu ÜLILAHE! …nii mõnus oli niisama rääkida ja paska… nii..edasi läksime Kukusse. Kuigi kodus olles helistas Heiki…ja mingi kutsus meid enda poole.. me mingi…jaja..kohe hakkame tulema. Hui hakkasimegi..eniveii..läksimegi siis Kukusse. Aga kuna liiga vara oli, siis ei olnud seal eriti kedagi.. eniveii…ja otsustasime, et davaii..lähme korraks Heiki poole ja siis pärast tagasi Kukusse. (selleks õhtuks olid meil ikka hullud plaanid! ..ja ma olin ikka kõigeks valmis!) …noo.. Heiki juures oli nii, et ..hmm..ma ei saa.. :) liiga hull.. tal olid seal oma väiksed sõbrad kaasas. I wonder, miks on tal alati nooremad sõbrad? ..aga no pohhui.. noo ja siis sai “veidi” jälle joodud… ja ou well.. üllatus-üllatus kus ma suuht hommikul end leidsin.. nice. Eniveii..vahepeal helistas Svea ema.. nagu mis?? :) ..see oli liiga koom! ..ise jumala purupurjus ja siis tuli veel seletada kellegi emale, et meiega on kõik korras ja et kus me oleme… :) haha… appi.. teda näha ma küll ei julge! … :)

..eniveii. mingi hetk tuli siis Svea ja äratas mind üles. ta ütles, et seda oli suuht raske teha.. ja siis läksime koju. normaalne..

aaa…mingi bussipeatuses nägime ju levika meest! :) haha.. seda ühte vanemat.. suuht magas seal :) …aaa..ja siis rääkis, et oli oma pruudiga tülli läinud..aaa see piff oli olnud mingi teise mehega vms. kummaline.  …eniveii…aaa..ja pärast oli bussis veel ka see teine levika mees. No see bussipeatuse mees. :) haha..päääris hea.

ei ..aga jahh.. tore on alati Heikit näha! ;)

.muuseas.me suutsime Sveaga Trompetipoisile midagi saata (mitte telefoniga..).  a’la et võiks kokku saada, eelmine kord oli ju suuht fun. (ei olnud ju midagi erilist) .. ja siis tuli vastus selline “ahsooo :P ”   Ta on kummaline.. ma ei saa lihtsalt.. ma ei kujuta ette ka, mis ta arvab..või ma ei teagi kohe.. oehh..imelik poiss.

…mind hakkas praegu see huvitama..et kas Heiki saab alati oma eksidega kokku? .pekki.. peaks küsima ta käest..next time küsin. ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik