Mina mina mina

1. Nov 2008

Sitaks tore päev on olnud! – Laupäev, kell on 20.49

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 08:50

 

ohhh..täna on olnud suhteliselt väga mõnus päev. :)

…sai kinos käidud ja värki. Ma polnud nii kaua Plazas käinud… aga kohe oli tunda, millest ma “ilma” olen jäänud.. siuke tunnet, et istud loomaaias vms… jube jube. aga ei..kokkuvõttes oli väga mõnus.

…siis Sveaga suuht jalutasime koju. (no mitte linnast…vaid ühest peatusest..) No oli üks väike asi, miks nii läks. ..aga ei…ülimõnus oli niisama chattida ja jalutada. vanasti tegime väga tihti nii. ..nuuks..nüüd viljandis olles juhtub seda harva-harva. aaa…no kui suvi tuleb, siis vast ikka jalutame rohkem! :)

…hullult sai naerdud täna ikka!  :)

aaa..ja siis kodus oli meil selline armas family bondimine… :) terve perega katsetasime vennale kingitud peerumingitkotti… no teate küll.see mis häält teeb ja värki.. ohh jahh..

..nüüd saan RedHead’ga kokku. ai ai. Mida ma kuulma küll pidin? ..nad on Stenniga paar!!! WTF????? …eniveii.. suuht “väike” šokk… ei tea ei tea… no kuidas see lause oligi..”armastus on pime”. :) haha..okok… ei jahh. aga jahh..siis RedHead’i ja Stenniga chillime..kuigi arvatavasti saan ma Lydiaga ka rääkida ..like one-on-one.. ;) …saan igast klatši teada.. ;) jees jees..  (mõelge..tänu minule nad hakkasid suhtlema.. oohh mind kosjamoori küll! )

..kahju, et Sveaga täna välja minna ei saa.. oleks sitaks lahe olnud! nuuks.. aga ei. eks sa siis puhka seal! :)   Söö miskit head! .jammi!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik