Mina mina mina

8. Nov 2008

KOdus…purks sees ja hea olla.. NOT! – Laupäev, kell on 2.03

Kategoorias: Fakk, ma vihkan hommikuid! — villu @ 02:08

Täna oli eriti lühike pidu. asi oli vist sellest, et me kõik nii unised. (see on see, et ärkad kell liiga vara üles!)

..wao.. uskumatu, kes mulle orkutis kirjutas wao! …kas mäletate Steni sõpra Jacksonit?? ;) ..eniveii.jaah tema.. skräpp oli siis selline “tsauu” vms.. like …arvatavasti oli ta suuht täis.. ma olin suuht väga üllatunud! ..aga ei ..ta on jumala fun. MIs siis, et NII lühike..aga ta jumala lahedalt sarkastiline. That’s what i like about him! ;)

..muuseas.. Sveaga suutsime Heikile saata mingi sõnumi. pekki.. drinking is bad!

ok..magama nüüd.. ja hommikul mardilaadale! ;)

 (that is so HIM! hehe) ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik