Mina mina mina

8. Nov 2008

…uskumatu, et täna kodus! Teen risti seinale! – Laupäev, kell on 22.53

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla,tarkust-täis — villu @ 10:57

 

Täna on vist tähtpäev või midagi! :) On laupäev ja ma olen KODUS! :) ..ise ka ei usu! :)

..aga nüüd väike info teile. 12. novembril, kell 19.30 esilinastub kinos Sõprus dokumentaalfilm nimega “Valli baar”!!! …nii et soovitan kõigil, kes Tallinnas on, seda vaatama minna! ..fakk.. loodame, et ka mina näen selle ära! …tundub põnev! ;)

http://www.kino.ee/index.php?page=1027&

..veel uudiseid. Käisime Sveaga täna siis seda tantsuetendust “Faasid” KUMUs vaatamas. See oli tõesti hea! Mulle väga meeldis. Ei olnud kohta, mis mulle ei oleks meeldinud. Alguses oli üks paar, kes vist etendasid nagu mingid kirge kahe inimese vahel..no hiljem tuli teine paar ka. Issver kuidas mulle see meeldis! (sellist asja ma tahan!!!) …need pilgud ja kõik. ..ja see kuidas nad üksteist vaatasid..ja naeratused ja värki. ei super super super. ..edasi oli ka nii palju kohti, mis mulle meeldisid, aga ma ei viitsi neid siia ümber kirjutada..

http://images.google.ee/imgres?imgurl=http://www.fine5.ee/files/images/etendused/faasid/faasid-juuni08-pisi.jpg&imgrefurl=http://www.fine5.ee/et/kompanii/faasid.html&h=296&w=340&sz=79&hl=et&start=1&usg=__7ium3fzBs-svdgUYl1nsnowGgsE=&tbnid=mS46EwG9x_dkdM:&tbnh=104&tbnw=119&prev=/images%3Fq%3Dfaasid%26gbv%3D2%26hl%3Det

See etendus inspireeris mind nii, et ma hakkasin mõtlema, et ma olen ikka sitaks õnnelik, et ma õpin ikka seda, mida ma tõeliselt teha tahan (kuigi ma enamus ajast vingun..)! Tantsimine on nagu lihtsalt PARIM ASI mu elus! ..ausalt ka!

..aa..PS! …suuht kuumad (..loe. kuum.) kutid olid seal etenduses..mmm.. Mis värk see on?! …kas kõik tantsupoisid on kuumad? – noo..arvatavasti! ;) wink wink

..ok..pikali kirjutades käed väsivad nii ära! (ps! telekast ei tule mitte midagi! …täiesti mõttetu asi!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik