Mina mina mina

10. Nov 2008

My baby brother is SOOOO COOL! – Esmaspäev, kell on 21.44

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 09:47

 

HOLY SHIT!!!! MIDA PASKA????? ….ma pidin end näpistama (ja lausa mitu korda), et kindel olla, et see uni ei ole!!! :)

Minu vend, Kristjan, tahab tantsupeole see aasta minna!!! NAGU MIDA???? …eniveii.. ema mingi homme küsib Pireti käest, et äkki saab ta rühma. Tal pidi tantsupartner olemas juba olema.. mingi Pille or someone.. (suuht küürakas tüdruk..aga pohhui).

Nagu liiiga lahe!!! :) ..oehh.. mul on ikka nii lahe vend! :) ….muidugi ta ütles kohe, et jumala eest me samas rühmas ei oleks..aga seda me ei ole. ..aga hullult lahe oleks, kui me rühmad kokku satuvad..või no enam-vähem ühte kohta.. awww… :) ..ei LIIGA LAHE! :)

..aaa..kas keegi “Saladusi” vaatas? ..eniveii.. gaad.. see esimene story oli liiga koom! .. ma naersin üksi teleka ees ja ikka suuht väga kõvasti! :) ..naljakas. Näide sellest, et meestel on suuht pikad juhtmed! hehe. :)

ok. “Mister Lonely” ‘t vaatama..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik