Mina mina mina

19. Nov 2008

I just love my life! – Kolmapäev, kell on 23.44

Kategoorias: mida teha`?,nädalad...päevad...blablabla — villu @ 11:47

Faak. Meie nett on nii aegalne! JUba faking nädal otsa! Someone do something!!!

Käisime siis täna Russin-Piffi sünnipäeval. Gaad, tantukad on ikka nii normaalsed. Kui kultuurikorraldajatel (or someone like that) oleks pidu vms, siis oleks kindel laks alkohol. Teate, mida meie tegime? No obviously sõime (PS! Russin-Piff küpsetas meile mingit kooki ja värki. Wao. Hopefully nüüd kõik peod küpsetatud staffiga!) ja mängisime üht mängu. Nagu nii normaalne. Suht siuke fun mäng ja esimest korda me ei rääkinud peol tantsust! wao. Me impruuvime. ;)

Miskit tähtsat (ojaaa) tahtsin veel rääkida. pekki.

ahjaa..meelde tuli! :)

Teate, mis meie teeme jõuludel?? ..well. loosipakid! :) ..tõmbasime loosi ja värki. :) aaa..ja kõik kingid peavad ise tehtud olema. Nii äge. Alguses olin muidugi väga skeptiline, sest siuksed asjad mulle ei meeldi (st. nagu ise tegemine… mingi sitaks aja raiskamine). Aga ei …fun! :) ..Pekki! Rämedalt tahaks teada, kes kellele teeb!!! …ma tean, et Liina ei tee mulle ega Maarjale. ;) (wink wink). ohh..jõulud tõotavad tulla täitsa lahedad. aaa..ja mingit Idla kava pidime ka kuskil jõuluasjal tegema. Et siis trikood ja paska. :) sounds fun! ;)

.äkki peakski hakkama kõigile ise jõulukinke tegema? ..no sest ma olen ju vaene tudeng. Emale oleks vaja teha. Isale võiks ka või nii.. (muidugi ise tehtud asjad teda vaevalt liigutavad.. pigem midagi praktilist. sokke? haha. ei tea veel. pakkuge midagi!) Onule, onu pruudile, mõlemale vanaisale. ja muidugi südamesõpradele. Fakk. kingituste tegemine (eiei..väljamõtlemine) on nii stressi tekitav ja täielik ajunuss! …haha..ja kui keegi pakub, et koo isale kampsun or something.. siis obviously mu isa lihtsalt vaatab mind imelikult ja on “wao”.  ..aga jahh..aidake mind! pliis! :)   aaa..isale plaat!!!! :) Fakk.see on küll hea ideee! :)

Ok..obviously teid absoluutselt ei kottinud mu eelnev tekst. Aga fun, et lugesite.

..ma siis “Californication”‘it vaatama! ;)

Head ööd.

(juhhei..leidsin üles!!) :D

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik