Mina mina mina

23. Nov 2008

aastavahetus? kuidas siis? – Pühapäev, kell on 23.52

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 11:54

Great. nett on jälle eluaeglane.

“Bridget Jones’s dairy” on vaadatud. Miks mulle see film ikka nii meeldib? ma võiksin seda vist mingi 1000 korda vaadata ja ikka oleks sama hea! …mõtlesin, et peaks ka end käsile võtma (igas mõttes).

Hakkasin mõtlema, et mida aastavahetusel teha. Kuna ma tegelikult vihkan kodus olemist (no nagu aastavahetusel). Kuidagi nii mõttetu tunne tuleb peale.. Aga samas..jälle mingi väljas drunk olek ei tundu ka eriti ahvatlev. Suht mõttetu pigem. Niiet ehk ma see aasta veedan oma jõulud Viljandis teleka ees. Kanal2 pealt tuleb ju mingi hull programm? ..või lähen hoopis vanaisale külla. Seal palju suurem ja parem telekas. Aga samas..Viljandis ei käiks keegi mulle pinda.. hmmm..

..tegelikult tahaksin ma minna n. Kuku peole. Ma kujutan ette, et see oleks sitaks lahe! ..aga jahh, kuna keegi ei ole never nõus minuga sinna minema, siis jahh..

Miks ma üldse mõtlen selliste mõttetute asjade pärast??

lähen hoopis magama. head ööd.

ps! kuidas ma ei viitsi hommikul sinna viljandisse ronida! fakk fakk fakk. kas mul üldse raha on?? ..aga homme on ju see mängude värk.. fakk.

(hullult meeldib Kanye West’i lugu “Love Lockdown“!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik