Mina mina mina

26. Nov 2008

Filmifriik. – Kolmapäev, kell on 11.58

Kategoorias: 1 — villu @ 11:58

Fakk, kuidas ma tahan filmi “The Last Romantic” vaadata! peale selle. seal mängib James Urbaniak, kes on minu arust jumala lahe näitleja…see sünnimärk teeb ta siukseks..hmmm..huvitavaks.

..miks meie kinodesse ei jõua sellised filmid?? (ahjaa..korra aastas üksik ehk satub..jei.)

…keegi peab mulle näitama, kuidas filme tõmmata. Või no..pigem, mis on parim tõmbamis-asi.. (st. selline, kus ei ole ainult filmid nagu “Raudmees”. no tõesti!). Ma muidu abosluutselt ei poolda internetis asjade tõmbamist ega midagi..aga mis ma teha saan, kui Eestisse lihtsalt ei satu need filmid!!! …ei ole väga minu süü ju!

Kas te filmi “The Last American Virgin” mäletate? ..hehe.. Seda kõiks telekast näidata.. ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik