Mina mina mina

26. Nov 2008

..simsi friik. – Kolmapäev, kell on 0.54

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 12:59

Ma vist mainisin, et paar päeva tagasi saime teada, et Hip-Hop tüdruk kolib uuest aastast meie juurest ära. well.. ja siis leidis Ilus-Tüdruk korteri, mida me täna peaaegu oleksime saanud vaatama minna, aga kuna (fakk fakk fakk) mingi tropp ta juba suuht kinni pani st. ära ostab, siis ei olnud meil nagu mõtet seda enam vaadata. Sucks! …eniveii.. see oleks olnud veidi lähemal koolile. (vist). Odavam oleks olnud kah. Ma juba vaikselt hakkasin harjuma mõttega, et varsti kolime ära. Ou well.. aga me vaatame veel, et juhul kui miskit paremat tuleb, siis vaatab.. tegelikult meil siin ka suht väga hea. :)

(olge rahulikud..see ei ole meie kursus!)

…Ma mängisin täna simsi (üle pika aja) mingi terve õhtu! Kohutav ajaraiskamine!!! ..eniveii..tegin siis meie kursuse sinna. No välja jäid Helen, Kalli ja Reelika, sest nii palju inimesi sinna lihtsalt ei saanud teha. nõme. ..üldiselt ei viitsinud ma “meiega” kaua mängida, sest “meid” oli liiga palju…ja ei jõudnud kõigiga tegeleda..

Mul on mingi koera-faas peal..või no looma-faas! Peaasi, et ma oma lolli ajuga mingit looma siia ei tassiks!!!! Niiet ükskõik, mis juttu ma hakkan ajama! ÄRGE LUBAGE SEDA!!! ..alguses on jah tore, aga teades mind..mul mingi hetk (st. nädal hiljem) on savi sellest loomast ja siis ta lihtsalt sureb maha or something! …NIIET!!!! Ärge lubage mulle igast idikaid mõtteid!!! :) (ma simsi mängides võtsin omale mingi nunnu väikese koerakese..mingi õpetasin teda ja värki..nii cute oli..!)

uuu..Rock Da Party peost on jäädvustatud pilt, kus me Gerliga posti otsas tantsisime.. nice.. ;)

Anni on Eestis tagasi! :) …nice.. nädalavahetusel pidime kokku saama! ;)

..ja Karli proov on pühapäeva õhtul. pekki! ..pekki seepärast, et esmaspäeval algab kool alles kell 17.00!!!! nagu ainult selle Karli pärast tuleb nii vara sinna minna..pekki pekki pekki.

Kat’i tahaks näha!!!! …ma pidin küll (VÕIB-OLLA!!!) täna Tartu minema…aga … veel enne.. Ega sa juhuslikult nädalavahetusel Tallinnas ole?? ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik