Mina mina mina

14. Jan 2009

Villu, miks sa ei õpi??? – Kolmapäev, kell on 20.46

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 08:47

ok.ma peaks kinesoloogiat õppima..aga selle asemel olen nii exited, et varsti saab Tallinna ja värki.. 

Nii palju tunde on, kuhu tahaks minna!! (raudselt lõpuks söön niisama kodus..)

eniveii.. ma vaatasin, et ETA’s saaks Jane klassika tundi minna.. Niiet .Svea… ma suht tuleks.. :) ..jumala cool oleks, kuigi arvatavasti ei oskaks ma midagi, aga savi! ..küll ma õpin! :) ..Ei tohi karta!!! :) Alguses ei oska, pärast olen juba parem! .. :)

(ma olen kummaliselt positiivne praegu!)

oo..vb tulen teie jazzi ka? .. …aga veel täpselt ei tea.. Kristini tundi tahaks küll minna.. suuht fun oleks! 

Oo..Svea.. ma vaatasin, et seal ProDance’s on see Rene eks.. ja annab seda PopGlam’i vms.. (pohhui, mis nimi on..) ..eniveii..see tundus fun. Kas me sinna ei taha minna? (obviously olen täiega koba..aga SAVI!) :) ..jumala cool oleks! :)

..hmm.. tead..mõnda kõhutantsu trenni võiks ka proovida.. aga noo… samas..mul ei ole raha.. ja 3 nädalaga ma vaevalt seal miskit selgeks saan.. 

Eniveii.. lähme lähme lähme???? :D (ma olen praegu liiga kriipi!) .. nii cool oleks.. ohh.. ma tahaks sulle praegu helistada. (no ma ei saa..sest mul telefon endiselt maksmata..)  Saaks koos trennis käia.. päris pikalt pole juba käinud juu! :D  Eniveii..mis arvad? ;) (ma loodan, et sa saad/viitsid!!!!) :)

..hmmm…kas Jane kuskil moderni ei anna?? 

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik