Mina mina mina

29. Jan 2009

Armastan tantsimist! – Neljapäev, kell on 23.44

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 11:45

Tüübid!!! Te ei kujuta ette ka kui LAHE oli!!! :D Jane on ikka nagu liiga normaalne ja hea õpetaja! See tund tundus nii lühike….nagu et umbes, et alles algas juuu! ..ohh… nad tegid ikka päris keerulisi asju…aga ei… NII LAHE OLI!!!! ..Iga kell läheks tagasi! :D ..mul tuli isegi isu tantsida tagasi! Ausalt ka! Nii tore oli jalga üla pika aja tõsta..tõesti lahe oli! ..ja kõik olid NII sõbralikud ja toredad! :D ..ma nii missin kõigi neid õhtuid, kus sai trennis käidud.. i miss eta! I really do! ..kahju, et ma Tallinnas ei ole.. 

aaa..ja Jane ju ütles ju, et ta tegi oma stuudio! ..ja seal saab moderntantsu teha.. Fakk, poor mina, et ma sinna ei saa minna.. Te ei kujuta lihtsalt ette, kui normaalne õpetaja ta on! aaa..ja nii armas oli, kui ta nagu mind nägi..ja siis, et “ooh..tore sind näha..vms..” ta ütles vb midagi muud.. aga ei..nii tore oli! :D  

Nagu te näete, siis ma nii häppi! :D

Peale seda tuli ju mingi hip-hop vms. Issver..pääris keeruline.. :D haah.. ma suht sakkisin, aga no..pole hullu! Aaa..ja siis korraks tegime mingit sellist asja nagu gramping (nii ei kirjutata tegelikult). Suuht..hmmm..põnev. Ei tegelt, asi oli lihtsalt õpetajas.. kuidagi ei tulnud õpetamine välja..aga no ou well..Ta oleks võinud mingi liibuva kostüümi selga panna..või oma hullu megapluusi seljast võtta, siis oleks rohkem aru saanud, mis ta seal teeb! :D ..ou well.. ikkagi oli tore..

ohh…tore tore tore..

Nüüd täiega mingi trennituju vms.. lasen hommikul isal tennised tuua ja ehk lähen jooksmagi.. :D who knows.. peale selle.. mu mp3′s on sitaks head muusikat nüüd! :D

aa..issver, kes ma täna mingi miljon korda nägin.. Oma 10. klassi geograafia õpetajat. Issver kui sõbralik ta oli. No me sõitsime koos bussis.. mingi täiega chattis ja rääkis kuidas tal läheb ja värki.. tore tore. Ei fun. Ma imestan, et ta mind mäletas! wao. aaa..ta ju arvas, et ma läksin uuesti 10. ndasse ja et alles see aasta lõpetan..  Õnneks, aga nii ei ole.. 

Igatahes.. ma täiega powerit täis ja õhtul käisin isegi poes ja ostin omale hommikuks mingit jogurtit ja värki.. ja täna õhtul isegi ei söö mingit küpsist ja paska. Impressive! :D  

..kuigi samas.. homme nagunii viina hakkan jooma.. hmmm.. see vist nii tervislik ei ole … 

PS! Kui keegi tahab moderntantsu Tallinnas teha või vähemalt asja uurida, siis küsige! ..või siis vaadake seda linki, kuigi see on minuarust suht sitt veebikujundus.. ei jäta eriti cool’i muljet, aga nooh..see on ainult minu arvamus..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik