Mina mina mina

29. Jan 2009

I’m ok! – Neljapäev, kell on 4.12

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 04:13

Polegi paar päeva siia kirjutanud..

Mida ma teinud oled? – Nolaifinud.. ja meeletult muusikat kuulanud. aaa.. uued tüübid, kes mulle meeldivad on Josh Rouse ja David Kitt. Väga selline mõnus sad muusika…

Eile käisime siis Liisa juures pizzaõhtul. Fakk..tüdruk oskab ikka süüa teha! ..ja Vlatal (st. tema elukaaslane ja suur armastus) on sitaks vedanud, et sellise tüdruku omale sai! :)

Täna tahan seda “Läänerindel muutusteta” vaadata. Ma loodan muidugi, et ma üles ärkan ja loomulikult, et keegi mulle selleks raha annab! Ma ei tea, kas see on hea film, aga raamat oli ju ometigi väga hea..niiet who knows..

…mis ma öelda veel tahtsin, et ma unistan jälle! Kui ma väike olin, siis ma suutsin tunde ja tunde lihtsalt unistada. Istuda lihtsalt ja unistada. Fakk, see on nii hea tunne! Kunagi oli veel nii, et võtsin ette ükskõik mis kataloogi (no riiete siis..) ja mõtlesin, et mida ma selga paneks ja milline ma oleksin. ohh..nii hea… 

..ma nii tahan kuskile ära! ..ma ei taha kunagi tööl käia! ..ma tahaks lihtsalt teha asju, mida mina teha tahan. Aga samas, et mul raha ka veidi ikka oleks …

aa..Paulo Coelho (mäletate ikka teha!) on praegu ju Leedus.. õpib midagi.. ma usun, et ikka oma kunsti vms, aga who knows.. Nii lahe, et talle ei ole oluline, et tal oleks mingi äge maja ja kõige vägevam auto. Ei tea, mida ta üldse otsib elus? ..kas ta üldse otsib midagi? ..miks ei ela ta lihtsalt ühes kohas? …hmm.. eks ma küsin ta käest kunagi. Lahe, et ma ikkagi tutvusin temaga… :) He’s kinda cool..

…ja ps! mul on nii hea niisama olla. Ma ei muretse üldse mitte millegipärast. Kõik on kuidagi väga hea praegu. 

..muuseas…see Josh Rouse on natuke Kunstipoisi moodi..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik