Mina mina mina

29. Jan 2009

Kas ma tõesti lähen? …kas see on äkki “jah” kõigele? – Neljapäev, kell on 17.30

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 05:31

Ma nii tahtsin täna seda “Läänerindel muutusteta” vaadata kinos…ja saate aru, ma ei saanudki! …ma läksin mingi 10 minutit enne filmi algust kohale ja wao kui palju inimesi seal oli! ..eniveii..pileteid ei ole olnud enam.. nagu päris hea..

..kahju.. oleksin tahtnud seda vaadata..

(Panchita)

Täna vaatasin sellist sarja nagu “Metsik kass”. MIks ma seda vaatama jäin? haha.. seepärast, et seal olid nii ilusad inimesed.. aaa.. ja üks mingi piff oli seal pulmakleidis ja ta nimi oli Panchita (see oli nagu nii naljakas nimi ja nii koomiline tegelane..). Eniveii.. ja seal on nii kuum tüüp ..Luis Mario.. fakk milline keha! :D eniveii…ma vb hakkan seda sügavamalt vaatama! ;)

aaa…ja ma lähen kohe Jane balleti tundi.. nagu issver.. ise ka imestan, et lähen sinna. Ma raudselt täiega feilin seal.. kõige kobam seal.. kriipi! ..oehh..  ma nii kardan.. (peale selle..mul pole miskit selgagi panna..faak..

ok..hakkan riideid otsima siis..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik