Mina mina mina

16. Feb 2009

Vicky Cristina Barcelona – Esmaspäev, kell on 1.57

Kategoorias: Film — villu @ 01:57

Issver, kuidas mulle film “Vicky Cristina Barcelona” meeldis! Ma olin seda filmi nagu sitaks oodanud ja millegipärast ei saanud ma seda kinos näha, niiet otsustasin, et pohhui ja vaatame nüüd siis ära. 

Täpselt nii hea oligi kui ma olin lootnud…või äkki isegi parem. No tõesti meeldis! …esiteks.. millised naised! wao! ..Fakk. Millised geenid on ikka Penelope Cruz’il! WAO NAINE! No kuidas saab keegi nii ilus olla??? …no muidugi Scarlett (my ultimate favourite) ka! …aaa..of cooorse Javier Bardem! ..suht siuke MEES! ..ja kuum! .. No tõesti! Nii cool film! See oli nagu täpselt mulle tehtud!

…nii ilus loodus oli! ..või üldse..ükskõik mis kaadris oli! See maja, kus see Antonio (Javier) elas oli nagu lihtsalt perfect! Vot täpselt sellist maja ma omale tahangi!!! ..tegelt ka! ..ma võtan selle oma elueesmärgiks! .. 

Ma lihtsalt ei oska isegi midagi väga öelda! …aga tõsiselt hea ja lahe film! …ma arvan, et ma vaatan seda veel mingi miljon korda! .. :)

..muidugi..eks see Antonio veidi munn oli.aga noo.. well… ta oli nii kuum! ..niiet andestame talle. ;) Aga jahh.. selles filmis oli mu lemmik Penelope Cruz. Nii ilus ei saa lihtsalt olla! … 

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik