Mina mina mina

23. Feb 2009

Vigased me oleme. – Esmaspäev, kell on 11.01

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 11:02

Ou shit. Mul arvuti on täiesti perses omadega. Esiteks ei luba ta mind netti. Teiseks ei tööta see akujuhe enam. Great. (..tegelt nagu mida ma tegema peaksin?? )

Eile oli fun päev. Käisime isa ja vennaga jälle ostlemas. Ohh.. rohkem ei jaksa. Kuigi hea, et ühesugused inimesed poodi lähevad..

aa..ja enne seda käisime traumapunktis kah ära. Tublid. ..isa mingi hakkas seal mingi selle ratastooliga ringi sõitma.. või nooh.. me ootasime oma aega.. ja siis isa mingi ronis sinna ratastooli.. haha.. see oli täiega huumor! :D ..mul on täiega cool isa.. no vend ka. in some weird way..

eniveii.. kogu päev sai naerda.

See tüüp, kellega ma laupäeval koju sain ja värki.. issver.. eile mingi kell 11 hommikul ta juba helistas ja värki.. ohh jahh.. little kriipi..  vahel ma mõtlen, et nii hea, et mind Tallinnas ei ole.. uhhh! (ps! tal ei ole midagi viga. it’s my shit that’s wrong!)

Nüüd peaks ka mitte mingi niisama siin chillima.. vaid peaks perearsti juurde hakkama liikuma. Ok. rohkem ei ole aega rääkida.. (loodame, et perearst üldse vastu võtab!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik