Mina mina mina

1. Mar 2009

ohh..meid kilu viskajaid.. hohoho.. – Pühapäev, kell on 0.48

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 12:48

OK. täna oli sitaks naljakas ikka! haha.. käisime siis Liisa pool veiniõhtul. Alustasime Biitpiraatidega.. edasi tuli Boney M…ja lõpuks hittide hitt Modern Talking. oehh.. ülim muusika ikka!

aa.. muuuseas, kes veel ei teadnud, siis Boney M on absoluutselt kõikide muusikastiilide aluseks! ..ja Nirvana esimene hitt oli tegelikult “Shake that booty”. Miks Kurt Cobain enesetapu sooritas? ..seepärast, et ta ei saanud oma tõelist muusikat teha.. inimesed ootasid talt midagi muud..

Raadio 2′s on tavaliselt hommikuti selline saade nagu “Olukord loomariigis”, kus siis Aleksei Turovski räägib igasugustest erinevatest loomadest ja värki.. eniveii.. sellisest loomast nagu Metsvistrik olete kuulnud? … niiet hoidke silmad lahti ja võite teda kohata.. kuigi ta suuht haruldane! ;) ..hmm.. ei tea milline veel Koduvistrik välja võiks näha? ..hmmm.. tasub mõtiskleda selle üle..

Ohh.. küll me oleme ikka kilu viskajad.. haha..

Nüüd natuke asjalikumat juttu. Mu täielik lemmik lugu on nüüd Jonas Brothers’i “Lovebug” .. faak, see on nii sitaks hea lugu! 

aaa… ja varsti on kinos selline film nagu “Buratino”, mis on siis nende loojatelt, kes tegid filmi “Tulnukas”.. niiet .. tõotab tulla üks väga sügav ja põnev film! ..(ei tegelt ka!) ..eniveii.. treilerit saab youtube’st vaadata.. ;) eniveii.. mina kindlasti lähen seda vaatama!

OU MAI GAAD!.. ma just leidsin selle filmi “Muriel’s Wedding” … MA NII VAATAN SEDA! ..see on nagu klassika.. noo.. kui ma pisike olin, siis vaatasin seda.. see vist on natuke kurb, aga eniveiii.. kohe kohe hakkan vaatama!!!! :)

aaa..ja teate kui tubli ma täna/eile olin. Wao.. ma tõesti tõlkisin seda kaasaegse paska… ..aga no who knows…kas ma selle lõpuni ka tõlgin..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik